Χαλκίδα: «Σκοτώνουν τον άνδρα μου» - Τον μαχαίρωσε μπροστά στη σύζυγό του

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η στυγερή δολοφονία ενός άνδρα το πρωί του Σαββάτου από μια 39χρονη γυναίκα.

Χαλκίδα: Γυναίκα δολοφόνησε τον σύζυγό της με τέσσερις μαχαιριές

Σύμφωνα με το evima.gr το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:00 το πρώι σε κεντρικό δρόμο κοντά στο 4 Γυμνάσιο.

Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα

Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα

Ο 42χρονος ξυλουργός βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του εμφανίστηκε μπροστά του η 39χρονη, η οποία μετά από καβγά τον μαχαίρωσε πολλές φορές πισώπλατα. 

Το σημείο της δολοφονίας του άνδρα στη Χαλκίδα

Το σημείο της δολοφονίας του άνδρα στη Χαλκίδα

Στο σημείο έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί του Α.Τ Χαλκίδας όπου βρήκαν τον άτυχο άνδρα ξαπλωμένο σε εμβρυακή στάση με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και την 39χρονη να στέκεται δίπλα του γεμάτη αίματα.

O 42χρονος μαχαιρώθηκε πισώπλατα

O 42χρονος μαχαιρώθηκε πισώπλατα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα είπε αμέσως στους αστυνομικούς «εγώ το έκανα» και όταν εκείνοι τη ρώτησαν γιατί, εκείνη τους είπε πως θα τα πει όλα στην ασφάλεια της Χαλκίδας.

Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος φέρεται να ήταν η σύζυγος του 42χρονου, η οποία είδε από το μπαλκόνι τι συνέβη και ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας «τρέξτε μαχαιρώνουν τον άνδρα μου»Ένα λεπτό μετά το τηλεφώνημα της συζύγου, στην αστυνομία τηλεφώνησε κι ένας άνδρας για να αναφέρει το ίδιο γεγονός. Η σύζυγος του θύματος φέρεται να γνωρίζει ποια είναι η 39χρονη και προσήχθη κι η ίδια στο τμήμα για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας μάλλον είναι ερωτικό με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top