Χαλκίδα: «Αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία άλλη»

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 43χρονου

Την ώρα που η 39χρονη, η οποία σκότωσε τον 43χρονο φίλο του συζύγου της με τέσσερις πισώπλατες μαχαιριές στη Χαλκίδα, δεν λέει και πολλά στους αστυνομικούς για τους λόγους που όπλισαν το χέρι της, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Χαλκίδα: Σε πρόσωπα – κλειδιά  αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τις απαντήσεις 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστης του φονικού φέρεται να αποκάλυψε στον δικηγόρο της, πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί μεταξύ της ίδιας και του θύματος πριν από 15 χρόνια, το οποίο δεν μπορούσε να ξεχάσει. 

O 43χρονος που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα 

O 43χρονος που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα 

Χαλκίδα: Η δράστις φέρεται να είχε εμμονή με τον 43χρονο

Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος ήταν η σύζυγος του θύματος, η οποία, όπως είπε στους αστυνομικούς γνώριζε πως η 39χρονη παρενοχλούσε στο παρελθόν τον σύζυγό της. 

Χαλκίδα: Σοκαρισμένοι οι γονείς της 39χρονης – Τι είπαν στο Star 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιο Τάρτη, η δράστις παρενοχλούσε τον 43χρονο σε σημείο τέτοιο, που πριν από τρία χρόνια είχε σκεφτεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της. 

«Εγώ ο ίδιος είδα στο κινητό του θύματος, τα μηνύματα που του είχε στείλει γράφοντάς του: “εάν δεν σ’ έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”» αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Χαλκίδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης σκεφτόταν το θύμα!  

Για την κατάσταση αυτή ήταν ενήμερος και ο σύζυγος της 39χρονης, ο οποίος και είχε παρέμβει, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι παρενοχλήσεις. 

Χαλκίδα: Η 39χρονη παρακολουθείτο από ψυχίατρο

Τόσο ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, όσο και ο πατέρας της 39χρονης διαψεύδουν ότι θύτης και θύμα είχαν ερωτική σχέση. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τους τελευταίους μήνες παρακολουθείτο από ψυχίατρο.

Χαλκίδα: Οικογενειακοί φίλοι η 39χρονη με το 43χρονο θύμα!  

«Είναι αντιζηλία, χαρακτηρίζεται ως έγκλημα πάθους από την Ελληνική Αστυνομία… η γυναίκα έχει ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχίατρο τους τρεις τελευταίους μήνες» αποκάλυψε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega.

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Θέμης Κωντσιλίδης μίλησε στο Mega, λέγοντας πως η 39χρονη είναι ένα ψυχικά πιεσμένο άτομο, με αρκετά ψυχολογικά προβλήματα.

Χαλκίδα: Το βίντεο και οι μαρτυρίες για τη δολοφονία του 43χρονου! 

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν συνέχεια στο σπίτι με τα παιδιά της, δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στην κοινωνία, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, δεν είχε παραβατικό στοιχείο…αμφισβητώ τα μηνύματα που φέρεται να του έστελνε, δεν μου έχει αναφέρει τίποτα γι’ αυτά» δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος.

Ερωτώμενος για το εάν η εντολέας του θα ομολογήσει απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα ως προς αυτό, βρέθηκε στον τόπο (του εγκλήματος) με αίματα, με τα μαχαίρια, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Χαλκίδα: «Σκοτώνουν τον άνδρα μου» - Τον μαχαίρωσε μπροστά στη σύζυγό του

Αναφορικά με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ο δικηγόρος είπε πως δεν γνωρίζει εάν θα πραγματοποιηθεί και σχολίασε ότι δεν πιστεύει πως θα αποφέρει κάτι, καθώς «δεν νομίζει ότι το θύμα και η δράστις είχαν επικοινωνία το τελευταίο διάστημα».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top