Χαλκίδα: Σε πρόσωπα – κλειδιά  αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τις απαντήσεις 

Στο επίκεντρο και τα SMS των κινητών τηλεφώνων 39χρονης και  θύματος

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας συνεχίζει να κρατείται η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 43χρονου με μαχαίρι χθες το πρωί, μπροστά  στα μάτια της συζύγου του.  

Χαλκίδα: Σοκαρισμένοι οι γονείς της 39χρονης – Τι είπαν στο Star

Όπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star o Βαγγέλης Γκούμας η κατηγορούμενη για τη δολοφονία μεταφέρθηκε υπό μυστικότητα σήμερα και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Χαλκίδας, για τον φόβο να δημιουργηθούν επεισόδια εις βάρος της από συγγενείς και φίλους του θύματος. Εκεί ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. 

Το «αίνιγμα» της δολοφονίας 

Το  ερώτημα για ποιο λόγο φέρεται να διέπραξε τη δολοφονία παραμένει αναπάντητο, καθώς η 39χρονη λέει πολύ λίγα πράγματα στους αστυνομικούς και όλες οι αναφορές που κάνει είναι για τον άντρα της και τα παιδιά της, ρωτώντας αν είναι καλά. 

Χαλκίδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης σκεφτόταν το θύμα!

Οι αστυνομικές αρχές στην προσπάθεια να βρουν για ποιο λόγο το έκανε θα αναζητήσουν απαντήσεις στα κινητά και στο αν είχαν ανταλλάξει μηνύματα η 39χρονη και ο 43χρονος.

Χαλκίδα:  Υπό εξέταση τα κινητά για να βρεθούν τα αίτια της δολοφονίας   

Χαλκίδα:  Υπό εξέταση τα κινητά για να βρεθούν τα αίτια της δολοφονίας  

Εκτός από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες έμφαση θα δοθεί και σε πρόσωπα «κλειδιά» που μπορεί να φωτίσουν την υπόθεση, όπως κοινοί φίλοι, αλλά και η σύζυγος του θύματος. 

Χαλκίδα: Οικογενειακοί φίλοι η 39χρονη με το 43χρονο θύμα!  

Ο άτυχος 43χρονος φέρεται πάντως να ήταν τρομοκρατημένος τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν αν έγινε κάτι το πρωί της ημέρας της δολοφονίας του.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top