Μέγαρα: «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει έλεος!» - Πώς συνέλαβαν τον 23χρονο

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο άνδρας που ξυλοκόπησε τον 4χρονο

Όσα είπε η μητέρα του 4χρονου, μετά τη σύλληψη του συντρόφου της / Αλήθειες με τη Ζήνα

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 23χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε με απίστευτη αγριότητα το 4χρονο παιδί της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Μέγαρα: Συνελήφθη ο 23χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου παιδιού

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Μέγαρα: Πώς συνέλαβαν τον 23χρονο Ρομά

Ο άνδρας είχε κακοποιήσει τον 4χρονο στις 10 Ιανουαρίου και είχε εξαφανιστεί.

Μετά από 18 ημέρες, το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ τον εντόπισαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Μέγαρα και τον συνέλαβαν, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 4χρονος από τις 11/1 νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου αρχικά είχε διασωληνωθεί με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του και στις 15/1 αποσωληνώθηκε.

Μητέρα 4χρονου: «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει έλεος»

Τα νέα της σύλληψης του 23χρονου έφτασαν στα αφτιά της μητέρας του 4χρονου, που βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού της στο νοσοκομείο Παίδων.

«Μπράβο που τον έπιασαν, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει έλεος», δήλωσε χαρακτηριστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα η γυναίκα που είναι έγκυος πέντε μηνών στο παιδί του συλληφθέντα. 

Αναφερόμενη στην κατάσταση του 4χρονου, υποστήριξε ότι το παιδί έχει σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι. Έχει υποβληθεί σε χειρουργεία και επικοινωνεί με την ίδια και τα αδελφάκια του, που βρίσκονται και αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top