Μέγαρα: Συνελήφθη ο 23χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου παιδιού

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Βίντεο Ερτ

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής ο 23χρονος Ρομά που αναζητούνταν για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του

Ο νεαρός άνδρας διέφευγε της σύλληψης για περίπου 10 ημέρες. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, τον εντόπισαν σε οίκημα κοντά στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα, όπου είχε βρει καταφύγιο και του πέρασαν χειροπέδες. 

Μέγαρα: Ποιος είναι ο Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του

 Ο Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με βαριές κατηγορίες, αυτές της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος

Ο 4χρονος Ραφαήλ που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της μητέρας του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα. Έδωσε «μάχη» στη ΜΕΘ και κατάφερε τελικά να αποσωληνωθεί.

Θύματα άγριας κακοποίησης και τα άλλα αδελφάκια του, τα οποία μετά από εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας μεταφέρθηκαν και αυτά στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.

Ακολουθεί αναλυτικά η τελευταία ενημέρωση του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας των παιδιών: 

«O ασθενής (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, που νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» από 10.01.2024 με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα (μετά από κακοποίηση), χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης, στις 12.01.2024.

Αποσωληνώθηκε στις 14.01.2024 και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

Όσον αφορά τα τρία ανήλικα αδέλφια του ηλικίας 8, 10 και 11 ετών που εισήχθησαν στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων, έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή και παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από τη μητέρα τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top