Αράχωβα: Αλαλούμ στην υπόθεση του Όλιβερ – Οι εξελίξεις

Συνελήφθη γυναίκα που υπέδειξε ιδιοκτήτη ταβέρνας ως κακοποιητή

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε μία γυναίκα, η οποία είχε υποδείξει ως κακοποιητή του Όλιβερ έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα

Όπως έγινε γνωστό, ο επιχειρηματίας κινήθηκε νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν κι έτσι συνελήφθη η γυναίκα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση. 

Αράχωβα: Ο Όλιβερ δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο - Τι αναφέρει το πόρισμα

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», τελικά η γυναίκα που συνελήφθη δεν ήταν το πρόσωπο που αφορούσε η μήνυση και πρόκειται για συνωνυμία. 

Ο ιδιοκτήτης ταβέρνας που υποδείχθηκε ως κακοποιητής του Όλιβερ προχώρησε σε μηνύσεις

Ο ιδιοκτήτης ταβέρνας που υποδείχθηκε ως κακοποιητής του Όλιβερ προχώρησε σε μηνύσεις

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ισχυρίζεται ότι τη μέρα που κατέθεσε τη μήνυση, η γυναίκα έκανε ανάρτηση στα social media, αναφέροντας ότι είναι αθώα. 

Μαρτυρία για την Αράχωβα: «Βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του»

Αράχωβα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Την ίδια στιγμή, την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Αναστασίας Μασσούρα, η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία ζώων, προκάλεσαν δημοσιεύματα για την ύπαρξη επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην περιοχή της Αράχωβας.

Συνελήφθη μια γυναίκα για συκοφαντική δυσφήμιση του ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα, αλλά αποδείχθηκε συνωνυμία

Συνελήφθη μια γυναίκα για συκοφαντική δυσφήμιση του ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα, αλλά αποδείχθηκε συνωνυμία

Αράχωβα: «Ξέρουμε ποιος είναι! Eάν δε συλληφθεί, θα πω το όνομά του!»

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, με παραγγελία της προς την εισαγγελέα Λειβαδιάς, ζητά τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα.

Αράχωβα: Ο μάρτυρας «κλειδί» και τα νέα στοιχεία για τον Όλιβερ

Επιπλέον ζητά και ενημέρωση των ενεργειών.

Παράλληλα, η ίδια εισαγγελική λειτουργός, με την ιδιότητα που έχει, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή του πορίσματος που αφορά στον θάνατο του Όλιβερ στην περιοχή της Αράχωβας.

Αράχωβα: «Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ είναι επιφανές πρόσωπο»

Συγκεκριμένα απευθυνόμενη προς τον αρμόδιο εισαγγελέα Λειβαδιάς αναφέρει «όπως ενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από την διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομα Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ΄ αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς (…)».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top