Μαρτυρία για την Αράχωβα: «Βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του»

Κατατέθηκαν νέα στοιχεία για την κακοποίηση του σκύλου

Όσο καθυστερεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Όλιβερ, του σκύλου, που φέρεται να υπέστη βάναυση κακοποίηση στην Αράχωβα, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για το ποιος κρύβεται πίσω από την κακοποίησή του. 

Αράχωβα: «Ξέρουμε ποιος είναι! Eάν δε συλληφθεί, θα πω το όνομά του!»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, μάρτυρας βρέθηκε ενώπιον των αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε ακόμα περισσότερα στοιχεία  για τη νύχτα που βασανίστηκε το χάσκι. 

Μάρτυρας κατέθεσε ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε 100 μέτρα από το σπίτι του ιδιοκτήτη του

Μάρτυρας κατέθεσε ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε 100 μέτρα από το σπίτι του ιδιοκτήτη του

Αράχωβα: Ο μάρτυρας «κλειδί» και τα νέα στοιχεία για τον Όλιβερ

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει μέχρι και το σημείο, όπου βασανίστηκε ο σκύλος, λέγοντας πως είναι μόλις 100 μέτρα από το σπίτι, όπου έμενε, και γι’ αυτό κατάφερε να επιστρέψει σε τραγική κατάσταση. 

Αράχωβα: Ξέρουν το όνομα του δράστη, λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις

Παράλληλα, χθες η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, υποστήριξε ότι γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ. 

Αράχωβα: «Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ είναι επιφανές πρόσωπο»

Η κ. Πουλτίδου ισχυρίστηκε πως είναι ένας άνθρωπος με υψηλές διασυνδέσεις και ότι έχουν στα χέρια τους βίντεο που τον προδίδει. 

Αράχωβα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ

«Αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία "κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Focus FM.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top