Αράχωβα: «Ξέρουμε ποιος είναι! Eάν δε συλληφθεί, θα πω το όνομά του!»

«Θα εκπλαγείτε, γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε»

Τι είπε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα (19/12/23)

Γνωστό στις αρχές φαίνεται πως είναι το όνομα του ανθρώπου που φέρεται να κακοποίησε άγρια τον Όλιβερ, το οκτάχρονο χάσκι στην Αράχωβα. «Ξέρουμε ποιος είναι. Εάν δε συλληφθεί θα πω δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος», υποστήριξε η Μάρθα Πουλτίδου.

Αράχωβα: Ο μάρτυρας «κλειδί» και τα νέα στοιχεία για τον Όλιβερ

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον φερόμενο δράστη που κακοποίησε με απίστευτη βαρβαρότητα τον Όλιβερ στην Αράχωβα. Μάλιστα, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η αστυνομία έχει ήδη το όνομά του.

Αράχωβα: «Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ είναι επιφανές πρόσωπο»

«Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες εξ’ όσων γνωρίζουμε εμείς. Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν, εμείς όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα το τραβήξουμε μέχρι το τέρμα», ξεκαθάρισε η κ. Πουλτίδου και έκανε ακόμη μια φορά λόγο για συγκάλυψη της υπόθεση.

Αράχωβα - κακοποίηση Όλιβερ

Το όνομα του δράστη που φέρεται να κακοποίησε τον Όλιβερ φαίνεται να έχουν οι αρχές, σύμφωνα με τη Μάρθα Πουλτίδου

«Αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία "κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Focus FM και πρόσθεσε: 

O συγκεκριμένος άνθρωπος έχει γερό "δόντι" σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς. 

Αράχωβα: «Θα εκπλαγείτε, δεν είναι σεξουαλικό έγκλημα»

Ακόμα, η κ. Πουλτίδου υπογράμμισε ότι η κακοποίηση του Όλιβερ δεν αποτελεί μια «σεξουαλική διαστροφή», αλλά κάτι άλλο, που θα αποκαλυφθεί όταν συλληφθεί ο δράστης:  

«Θα εκπλαγείτε, γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα το σεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος», τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top