Αράχωβα: «Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ είναι επιφανές πρόσωπο»

«Δεν είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στη φωτογραφία με το χάσκι»

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της κακοποίησης του σκύλου στην Αράχωβα φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν πως, αν και τις τελευταίες μέρες είχε ακουστεί πως ο Όλιβερ μπορεί να έπεσε θύμα αγέλης σκύλων, τελικά έχει ταυτοποιηθεί ένα πρόσωπο ως ο κακοποιητής του σκύλου. 

Αράχωβα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ

Η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, μιλώντας στο Mega δήλωσε πως υπάρχουν πλέον μαρτυρίες στην αστυνομία που «φωτογραφίζουν» τον δράστη. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν ανήκει στον στενό κύκλο του ιδιοκτήτη. 

«Δεν είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που δείχνετε αυτή τη στιγμή», είπε, αναφερόμενη στη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες και δείχνει έναν κουκουλοφόρο άνδρα κοντά στον Όλιβερ. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως είναι κάποιος επιφανής της τοπικής κοινωνίας. 

Αράχωβα: Αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει για τον βασανισμό του Όλιβερ

Η ίδια κατηγόρησε την αστυνομία για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, τονίζοντας ότι είχε μια υποτιμητική στάση απέναντι στους φιλόζωους. 

«Ακούγαμε την ΕΛ.ΑΣ. να λέει ότι ήταν αγέλη σκύλων και όλες εκείνες τις ημέρες που χάθηκε ο Όλιβερ, δεν υπήρχε πουθενά σε κάποιο πλάνο με έναν άνθρωπο. Υπήρξε αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, ώστε να πάει στο σενάριο της αγέλης σκύλων, το οποίο ήταν πραγματικά ντροπή η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, ενώ υπήρχε το βίντεο αυτό στα χέρια τους», είπε.

«Υπάρχει φωτογραφία του Όλιβερ. Άρχισαν να μιλούν ο άνθρωποι της Αράχωβας»

Η κυρία Πουλτίδου αναφέρθηκε και στη γνωμάτευση του καθηγητή Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων κι επιβεβαιώνει τη γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ και μιλούσε για κακοποίηση με αμβλύ όργανο. 

Αράχωβα: «Στην αποθήκη που ήταν ο Όλιβερ βρέθηκαν κρανία και κόκαλα σκύλων»

«Από την πρώτη στιγμή βγαίνω και φωνάζω ότι υπάρχει ιατροδικαστής, γιατί ήδη είχα μιλήσει, είχα ήδη δει τις φωτογραφίες, ήξερα τι είχε γίνει και ποια ήταν η άποψη των καθηγητών. Βλέπουμε ότι μας κορόιδευαν μέσα στα μούτρα μας. Είναι υποτιμητικό αυτό. Δεν είμαστε ακοινώνητοι, ούτε ζούμε στο υπερπέραν», συμπλήρωσε η κα. Πουλτίδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top