Αράχωβα: Ο Όλιβερ δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο - Τι αναφέρει το πόρισμα

Κλείνει ο φάκελος για την κακοποίηση του χάσκι

Οριστικά φαίνεται ότι κλείνει ο φάκελος του θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα, καθώς βγήκε το πόρισμα του πραγματογνώμονα, που αποκλείει την κακοποίηση από ανθρώπινο παράγοντα. 

Μαρτυρία για την Αράχωβα: «Βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλοου, συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αυτό προκύπτει από το τελικό αναλυτικό πόρισμα του Καθηγητή Παθολογικής Ανατομικής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και πρώην πρύτανη του πανεπιστημίου, Ν. Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε ορισθεί ως ειδικός πραγματογνώμονας στο πλαίσιο των ερευνών από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. 

Το τελικό συμπέρασμα του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ συμπίπτει με το συμπέρασμα και των υπόλοιπων κτηνιάτρων δημοσίων υπηρεσιών που εξέτασαν τη σορό του ζώου. 

Αράχωβα: «Ξέρουμε ποιος είναι! Eάν δε συλληφθεί, θα πω το όνομά του!»

Στο ίδιο συμπέρασμα φέρεται να καταλήγει και η έρευνα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές και από το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής από εξέταση μαρτύρων και υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Όλιβερ δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων και δεν υπήρχε οποιαδήποτε παρουσία κι εμπλοκή ύποπτου ατόμου στον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Αράχωβα: Ο μάρτυρας «κλειδί» και τα νέα στοιχεία για τον Όλιβερ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρίσιμος μάρτυρας, ο οποίος φέρεται τα τελευταία 24ωρα να «υπέδειξε» τον δράστη της κακοποίησης, είναι στενός συγγενής ατόμου από την Αράχωβα, που υποστηρίζει επίμονα τη θεωρία της κακοποίησης του χάσκι από άνθρωπο. 

Αράχωβα: «Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ είναι επιφανές πρόσωπο»

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε SMS από άγνωστο αριθμό που υποδείκνυε τον υποτιθέμενο δράστη, ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή, για τον οποίο είχαν διατυπωθεί κι άλλες φορές σχετικοί ισχυρισμοί, που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top