Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος κατηγορείται και για τον βιασμό της αδελφής του

«Έχει πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον φερόμενο ως δράστη»

Νέα στοιχεία που κόβουν την ανάσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

O 39χρονος στα δικαστήρια, όπου μεταφέρθηκε για να απολογηθεί - Eurokinissi

O 39χρονος στα δικαστήρια, όπου μεταφέρθηκε για να απολογηθεί - Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της γυναίκας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της μαζί με έναν φίλο του, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για τον βιασμό της αδελφής του, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και παράνομη οπλοφορία. Η δικογραφία είναι στα χέρια του ανακριτή. 

Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρω τίποτα, είχα πάρει υπνωτικό χάπι και κοιμόμουν»

Όπως είπε στo Open ο δικηγόρος της αδελφής του φερόμενου ως δράστη, Αντώνης Καραγιάννης, η αδελφή του είχε πέσει πολλές φορές θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 39χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη 41χρονη έγκυο στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται και για τον βιασμό της αδελφής του

Ο 39χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη 41χρονη έγκυο στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται και για τον βιασμό της αδελφής του

«Στο διάστημα των προηγούμενων ετών και μάλιστα στις χρονολογίες πριν από το 2022, είχε επιτεθεί πάρα πολλές φορές στην αδελφή του, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες και μάλιστα την απειλούσε αρκετές φορές και με όπλο», ανέφερε ο δικηγόρος.

Θεσσαλονίκη: «Μ’ έδιωξε και τη σκότωσε» - Το σημείο που πέταξαν το πτώμα

Ο συνεργός του 39χρονου, ο οποίος υπέδειξε πού βρισκόταν το πτώμα της 41χρονης εγκύου - Eurokinissi

Ο συνεργός του 39χρονου, ο οποίος υπέδειξε πού βρισκόταν το πτώμα της 41χρονης εγκύου - Eurokinissi

Σε βάρος του, όπως ενημέρωσε ο κ. Καραγιάννης, εκκρεμούν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις πλημμελημματικού χαρακτήρα, οι οποίες είναι όλες για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατά της ζωής της, καθώς και για παράνομη οπλοφορία. Υπήρξαν ποινές που ξεπερνούσαν τα πέντε χρόνια φυλάκισης στο σύνολό τους, όλες όμως με αναστολή.

Ο 39χρονος έχει καταδικαστεί και για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του

Ο 39χρονος έχει καταδικαστεί και για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του

«Πέρα από τις τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικά κατατέθηκαν εις βάρος του εννέα εγκλίσεις. Υπάρχουν πέντε υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης», συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης. Σημείωσε ακόμα ότι «κάποια στιγμή έπρεπε να υπάρξει μια ανάκληση των αναστολών, η οποία δεν έγινε στην περίπτωση του 39χρονου, ώστε να οδηγηθεί στη φυλακή».

Θεσσαλονίκη: «Ήξερα ότι αυτός την έφαγε», λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Ο συνήγορος της αδελφής του κατηγορούμενου ανέφερε επίσης πως «προσέγγιζε την εντολέα μου, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, σε σημεία που ήξερε ότι θα τη βρει, δηλαδή έξω από την εργασία της, έξω από το σπίτι της και στη συνέχεια με απειλές κατά της ζωής της της ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά, ενώ την χτυπούσε ταυτόχρονα.

Τις περισσότερες φορές η εντολέας μου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε τις επόμενες ημέρες, βρισκόταν πολλές φορές σε ψυχολογικό σοκ, καθώς χρειάστηκε χρόνο μέχρι να συνέλθει και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Ήθελε να την αναγκάσει να του δώσει χρήματα».

Έσφαξαν τη 41χρονη έγκυο με κουζινομάχαιρο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Σε βάρος του 39χρονου είχαν βγει ασφαλιστικά μέτρα, αλλά ο ίδιος δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί για να συλληφθεί.

Ο κ. Καραγιάννης τόνισε ακόμα ότι η αδελφή του 39χρονου, φοβόταν και για τη ζωή της και προκειμένου να γλιτώσει είχε μετακομίσει σε άλλον νομό για να μην μπορεί να τη βρίσκει. 

Έβαλαν χειροπέδες στη 41χρονη, τη σκότωσαν και της πήραν 80 ευρώ

Τέλος, σύμφωνα με τον δικηγόρος της, αισθάνεται ενοχές που δεν είχε προειδοποιήσει την 41χρονη για τον σύντροφό της. 

Οι δύο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο στον ανακριτή. Μάλιστα, ο δικηγόρος του 34χρονου είπε πως ο πελάτης του είναι στα όρια του αυτισμού και πως τον ξεγέλε ο 39χρονος, λέγοντάς του ότι θα κάνουν μόνο ληστεία και όχι φόνο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top