Έβαλαν χειροπέδες στη 41χρονη, τη σκότωσαν και της πήραν 80 ευρώ

Γιατί δολοφόνησαν την άτυχη έγκυο - Προσχεδιασμένη η γυναικοκτονία

Προσχεδιασμένη φαίνεται πως ήταν η δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της κι έναν φίλο του. 

Ο σύντροφος και ο φίλος του σκότωσαν τη 41χρονη έγκυο - Της έστησαν παγίδα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τελευταίος ήταν αυτός που της επιτέθηκε πρώτος μέσα στο διαμέρισμα, όπου έμενε με τον σύντροφό της, και την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού. 

Ο σύντροφος της 41χρονης μαζί με έναν φίλο του της έστησαν παγίδα, την ακινητοποίησαν και τη σκότωσαν

Ο σύντροφος της 41χρονης μαζί με έναν φίλο του της έστησαν παγίδα, την ακινητοποίησαν και τη σκότωσαν

Στη συνέχεια ο σύντροφός της, φέρεται να της έβαλε χειροπέδες για να μην μπορεί να αντισταθεί και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας. Οι δύο άνδρες τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου τη σκότωσαν πάνω στο κρεβάτι με πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην αριστερή και δεξιά τραχηλική χώρα. 

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη της δολοφονίας 

Οι δράστες τοποθέτησαν το πτώμα της 41χρονης σε μια βαλίτσα – μπαούλο και τη μετέφεραν με αυτοκίνητο στη δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου εντοπίστηκε. Μετά επέστρεψαν στο διαμέρισμα και το καθάρισαν, ενώ πέταξαν σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας, το μαχαίρι και το στρώμα του κρεβατιού, όπου δολοφονήθηκε.

Οι δύο δράστες τοποθέτησαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα μπαούλο και το πέταξαν σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική

Οι δύο δράστες φέρονται να τοποθέτησαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα μπαούλο και να το πέταξαν σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική

Για να παραπλανήσουν τις αρχές τοποθέτησαν άλλο στρώμα στο κρεβάτι, ενώ αφαίρεσαν από τη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. 

Εξαφάνιση 41χρονης: Η παραβίαση του διαμερίσματος και η χαμένη μπλούζα

Σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα η αστυνομία βρήκε μια κουβέρτα και το στρώμα του κρεβατιού πάνω στα οποία βρέθηκαν γενετικό υλικό της 41χρονης και ίχνη αίματος.

Θεσσαλονίκη: «Θέλαμε να ληστέψουμε το πατρικό της»

Οι δύο δράστες της στυγερής δολοφονίας φέρονται να έχουν δώσει διαφορετικές εκδοχές για τους λόγους που σκότωσαν τη 41χρονη. 

Θεσσαλονίκη: Οι φόβοι συγγενών για τα δύο μηνύματα της αγνοούμενης εγκύου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της γυναίκας φέρεται να υποστήριξε ότι είχαν αποφασίσει να κάνουν ληστεία στο πατρικό της. 

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης υποστήριξε ότι είχαν σκοπό να την ακινητοποιήσουν και να της πάρουν τα κλειδιά για να ληστέψουν το πατρικό της

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης υποστήριξε ότι είχαν σκοπό να την ακινητοποιήσουν και να της πάρουν τα κλειδιά για να ληστέψουν το πατρικό της

Σύμφωνα με το σχέδιό τους, όταν εκείνη θα πήγαινε στο σπίτι του συντρόφου της θα την ακινητοποιούσαν και θα έπαιρναν τα κλειδιά του πατρικού της, εκεί που ήξεραν ότι έχει η μητέρα του θύματος 5.000 ευρώ και θα τα έκλεβαν. Κάτι όμως πήγε εκτός σχεδίου και της αφαίρεσαν τη ζωή. 

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου πριν εξαφανιστεί

Ο φίλος του από την άλλη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχαν αποφασίσει να σκηνοθετήσουν ληστεία γιατί τού χρωστούσε λεφτά ο σύντροφος της Γεωργίας. Με αυτόν τον τρόπο θα έπαιρνε τα λεφτά του και η 41χρονη δε θα καταλάβαινε πως ο σύντροφός της χρωστούσε λεφτά. Υποστηρίζει, επίσης, ότι μόλις πήγαν να την ακινητοποιήσουν, την πέτυχε στον λαιμό και μετά ο σύντροφός της την αποτελείωσε.

Μυστήριο με την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι οι ισχυρισμοί και των δύο δε στέκουν και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κίνητρό τους ήταν οικονομικό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top