Ο σύντροφος και ο φίλος του σκότωσαν τη 41χρονη έγκυο - Της έστησαν παγίδα

Την ακινητοποίησαν στο σπίτι, τη μαχαίρωσαν στο στήθος και τον λαιμό

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες η Θεσσαλονίκη μετά από τον εντοπισμό του πτώματος της 41χρονης εγκύου, η οποία αναζητείτο από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της κι έναν φίλο του, οι οποίοι στη συνέχεια πέταξαν το πτώμα σε δασώδη περιοχή στη Χαλκιδική. Ο φίλος του 39χρονου ομολόγησε το έγκλημα, ισχυριζόμενος ότι εκείνος απλά μετέφερε το πτώμα.

41χρονη: Βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο: «Τη σκότωσε ο σύντροφος» λέει φίλος του

H 41χρονη έγκυος βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε δασώδη περιοχή στη Χαλκιδική

H 41χρονη έγκυος βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε δασώδη περιοχή στη Χαλκιδική

Από την πρώτη στιγμή ο 39χρονος είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων, με την αστυνομία να αναζητά τα στοιχεία που θα «δέσουν» την υπόθεση και θα οδηγήσουν στη σύλληψή του. Εικόνες από κάμερες της περιοχής, DNA αλλά και τα αποτυπώματα του φίλου του δράστη που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού ήταν τα καταλυτικά στοιχεία που οδήγησαν στον εντοπισμό της σορολυ της γυναίκας. 

Θεσσαλονίκη: Οι φόβοι συγγενών για τα δύο μηνύματα της αγνοούμενης εγκύου

Θεσσαλονίκη: Πώς σκότωσαν την 41χρονη 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στις 22:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η 41χρονη έφυγε από τη δουλειά της και πήγε με τον σύντροφό της στο σπίτι του. Εκείνος, φέρεται να είχε συνεννοηθεί από πριν με τον φίλο του για τη δολοφονία της. 

Ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να ομολόγησε ότι τη σκότωσε μαζί με έναν φίλο του

Ο σύντροφος της 41χρονης

Με το που μπήκαν στο διαμέρισμα, η 41χρονη φέρεται να δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τον φίλο του συντρόφου της. Οι δύο άνδρες την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, ο σύντροφός της φέρεται να της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και να της έκλεισε το στόμα με ταινία. Στη συνέχεια, όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τη μετέφεραν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου, όπου την μαχαίρωσαν πολλές φορές στον λαιμό και το στήθος. 

Μυστήριο με την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Όπως υπογραμμίζουν αρμόδιες αστυνομικές πηγές το στυγερό έγκλημα με θύμα την 41χρονη έγκυο διαπράχθηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου.

Θεσσαλονίκη: Πώς βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη περιοχή στη Χαλκιδική, ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του είχαν προσχεδιάσει τη δολοφονία της

Σύμφωνα με την αστυνομία ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του είχαν προσχεδιάσει τη δολοφονία της

Την τοποθεσία υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου του θύματος, ο οποίος υποστήριξε ότι την σκότωσε ο 40χρονος και στη συνέχεια του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του.

Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει πλήρως αποσαφηνιστεί, ωστόσο ο φίλος του φερόμενου ως δράστη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. 

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του την ακινητοποίησαν, την έδεσαν και τη μαχαίρωσαν στον λαιμό και στο στήθος

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του την ακινητοποίησαν, την έδεσαν και τη μαχαίρωσαν στον λαιμό και στο στήθος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν βιντεοληπτικό υλικό που έδειχνε τους δύο άνδρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ, που μοιάζει με μπαούλο. 

Επίσης, από την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 40χρονου βρέθηκαν ίχνη αίματος, τρίχες του θύματος και DNA. Βρέθηκαν ακόμα αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη, γεγονός που οδήγησε στην προσαγωγή του και την ομολογία του εγκλήματος. 

Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της 41χρονος έπαιζε θέατρο

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 41χρονης, ο σύντροφός της προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές. Αρχικά ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του έστειλε ένα μήνυμα μετά την εξαφάνισή της, στο οποίο του ζητούσε συγγνώμη γιατί πήρε 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο. 

Εξαφάνιση 41χρονης: Η παραβίαση του διαμερίσματος και η χαμένη μπλούζα

Στη συνέχεια, εμφανιζόμενος στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ισχυρίστηκε ότι το διαμέρισμά του παραβιάστηκε και πως όταν επέστρεψε εκεί για να πάρει κάποια πράγματα βρήκε μια μπλούζα την 41χρονης, την οποία υποτίθεται ότι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. 

Ο σύντροφος της 41χρονης από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες κι έπαιζε θέατρο

Ο σύντροφος της 41χρονης από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες κι έπαιζε θέατρο

Χθες, μάλιστα, η αστυνομία απαγόρευσε στον 39χρονο να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα για να εμφανιστεί ζωντανά στο πλατό της εκπομπής, με πρόσχημα ότι πρέπει να επιβεβαιώσει ένα στοιχείο που είχε βρεθεί. 

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου πριν εξαφανιστεί

Στο παρελθόν ο 39χρονος είχε καταδικαστεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδελφής του. Συγκεκριμένα πριν από δύο με τρία χρόνια ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδελφή του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν γιατί αρνήθηκε να του δώσει χρήματα. 

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία της 41χρονης

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top