Θεσσαλονίκη: Οι φόβοι συγγενών για τα δύο μηνύματα της αγνοούμενης εγκύου

To Ανθρωποκτονιών στις έρευνες για την 41χρονη έγκυο που εξαφανίστηκε

Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη - Στις έρευνες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών / Βίντεο από Alpha 

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίστηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών καλείται να βρει απαντήσεις.  

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου πριν εξαφανιστεί

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, την έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν να εξαφανιστεί - το ένα στον σύντροφό της και το άλλο στη μητέρα της - έχουν όντως σταλεί από εκείνη ή αν τα έστειλε κάποιος άνθρωπος που πιθανόν βρίσκεται πίσω από την εξαφάνισή της.

Μυστήριο με την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Στο μήνυμά της προς τον σύντροφό της, η γυναίκα εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του κειμένου δε θυμίζουν τη Γεωργία, ενώ υποστηρίζουν ότι η 41χρονη δε θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

Τα ίχνη της Γεωργίας, η οποία είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο και έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χάθηκαν ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ την Πέμπτη 4/1 εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top