Θεσσαλονίκη: «Ήξερα ότι αυτός την έφαγε», λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Βίαιο το παρελθόν του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε

Ως έναν ιδιαίτερα βίαιο άνθρωπο περιέγραψε τον 39χρονο σύντροφο της εγκύου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η πρώην σύζυγός του. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, είπε πως ήξερε από την αρχή ότι θα κάνει κακό κάποια στιγμή εξαιτίας των αντιδράσεών του. 

Έσφαξαν τη 41χρονη έγκυο με κουζινομάχαιρο - Τι έδειξε η νεκροψία

«Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία. Ήξερα πως αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα», είπε η πρώην σύζυγος του 39χρονου, προσθέτοντας ότι όταν είδε τα ρεπορτάζ στους τηλεοπτικούς σταθμούς, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι εκείνη στη θέση της Γεωργίας. 

Η 41χρονη που δολοφονήθηκε με τον σύντροφό της

Η 41χρονη που δολοφονήθηκε με τον σύντροφό της

Όπως είπε, ο φερόμενος ως δράστης είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του και οικονομικά και να φτάνει στο σημείο ακόμα και να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα. 

«Με τον 39χρονο χώρισα στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, και εκείνος είχε ήδη παντρευτεί τον Οκτώβριο, οπότε ήταν δίγαμος. Εγώ δεν το γνώριζα ότι ήταν δίγαμος, μετά το έμαθα. Πάντως και με τις επόμενες σχέσεις του έτσι ήταν. Αυτός έψαχνε θύματα για να "φάει" λεφτά. Να πιάσει την "καλή". Τις έκλεβε, όπως έκανε και σε μένα, που έπαιρνε λεφτά από το σπίτι, ακόμη και το σταυρουδάκι του μικρού μου», είπε.

Έβαλαν χειροπέδες στη 41χρονη, τη σκότωσαν και της πήραν 80 ευρώ

Η ίδια, η οποία έχει δύο παιδιά μαζί του, τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση και είχε καταθέσει και μήνυση σε βάρος του. Σύμφωνα με όσα είπε, την είχε ξυλοκοπήσει ακόμα και μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, τα επτά χρόνια που έμειναν παντρεμένοι. 

«Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Είχε δείξει σημάδια, καθώς τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Βασικά όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Εμένα με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια να τον βγάλω από τη ζωή μου, αλλά αυτός απειλούσε, "θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου" μου έλεγε. Γενικά τσακωνόταν συχνά με εμένα και με τα παιδιά. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα. Ούτε σε συνάδελφο δεν μπορούσα να μιλήσω από τη ζήλια του», είπε.

Στο παρελθόν, άλλωστε, τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και η ίδια του η αδελφή, μετά από την άρνησή της να του δώσει χρήματα. 

Ο σύντροφος και ο φίλος του σκότωσαν τη 41χρονη έγκυο - Της έστησαν παγίδα

Τις υποψίες τους για τον 39χρονο αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η μητριά της άτυχης Γεωργίας. 

«Είχαμε υποψίες για τον σύντροφό της από τη στιγμή που μάθαμε το ποιόν του. Όταν έγραψε αυτό το μήνυμα ξέραμε ότι δεν ήταν η Γεωργία. Η Γεωργία δε θα έπαιρνε λεφτά, δε θα έπαιρνε ούτε 1 ευρώ, όχι 5.000 ευρώ. Αμέσως καταλάβαμε ότι ο σύντροφός της λέει ψέματα. Ο μπαμπάς της παίρνει φάρμακα, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δολοφονία της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top