Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρω τίποτα, είχα πάρει υπνωτικό χάπι και κοιμόμουν»

Δεν ομολογεί ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για την υπόθεση της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της

Εις βάρος του 39χρονου συντρόφου της άτυχης γυναίκας και του 34χρονου φίλου του, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας, όπως επίσης και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λεπτά της 41χρονης Γεωργίας λίγο πριν το φονικό

Μετά τα εντάλματα σύλληψης, οι δύο κατηγορούμενοι θα περάσουν το «κατώφλι» του 4ου τακτικού ανακριτή, ενώ αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο σύντροφος της 41χρονης

Ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας δεν έχει ομολογήσει ακόμη τη συμμετοχή του στη δολοφονία της και, μάλιστα, κρατά σκληρή στάση και παρουσιάζεται ως «οργισμένος» και «θυμωμένος» με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. 

Θεσσαλονίκη: «Μ’ έδιωξε και τη σκότωσε» - Το σημείο που πέταξαν το πτώμα

Υποστηρίζει ότι ο συγκατηγορούμενός του τον στοχοποιεί, αλλά δεν ξέρει για ποιον λόγο τον μπλέκει στη δολοφονία της συντρόφου του. 

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία της

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία της

Επίσης, φέρεται να ισχυρίζεται ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, που σκοτώθηκε η 41χρονη, είχε πάρει ένα βαρύ υπνωτικό χάπι για να κοιμηθεί και δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα. 

Έσφαξαν τη 41χρονη έγκυο με κουζινομάχαιρο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Αρνείται ότι είναι εκείνος στο βίντεο που έχει καταγράψει δύο άνδρες να μεταφέρουν το μπαούλο, μέσα στο οποίο ήταν η 41χρονη, και φέρεται να επιμένει πως όλα τα έκανε ο φίλος του με άγνωστο συνεργό. 

«Δεν έκανα τίποτα, όλα έγιναν τη νύχτα ενώ κοιμόμουν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. 

Ο 39χρονος ήταν γνωστός στις αρχές για το βίαιο παρελθόν του

Ο 39χρονος ήταν γνωστός στις αρχές για το βίαιο παρελθόν του

Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος είχε εννιά καταγγελίες για ξυλοδαρμό και τέσσερις καταδίκες

Ο 39χρονος ήταν γνωστός στις αρχές για το βίαιο παρελθόν του. Είχε καταδικαστεί τέσσερις φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του, ενώ τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση και η πρώην σύζυγός του, με την οποία έχουν δύο παιδιά. 

Έβαλαν χειροπέδες στη 41χρονη, τη σκότωσαν και της πήραν 80 ευρώ

Συγκεκριμένα, έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του:

  • Σε 2 έτη και 3 μήνες το 2021 για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.
  • Σε δέκα εννέα μήνες το 2022 για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.
  • Σε δεκατρείς μήνες το 2023 ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.
  • Σε έξι μήνες το 2021 για ενδοοικογενειακή απειλή.
  • Επιπλέον, εκκρεμεί η εκδίκαση ακόμα πέντε εγκλήσεων, δύο εκ των οποίων πρόκειται να εκδικαστούν εντός του επόμενου μήνα.

Ο σύντροφος και ο φίλος του σκότωσαν τη 41χρονη έγκυο - Της έστησαν παγίδα

Θεσσαλονίκη: Είχε ξυλοκοπήσει και την πρώην σύζυγό του

Για τον βίαιο χαρακτήρα του 39χρονου μίλησε και η πρώην σύζυγός του, η οποία τον έχει καταγγείλει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό. 

Θεσσαλονίκη: «Ήξερα ότι αυτός την έφαγε», λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου

«Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Είχε δείξει σημάδια, καθώς τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Βασικά όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Εμένα με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια να τον βγάλω από τη ζωή μου, αλλά αυτός απειλούσε, "θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου" μου έλεγε. Γενικά τσακωνόταν συχνά με εμένα και με τα παιδιά. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα. Ούτε σε συνάδελφο δεν μπορούσα να μιλήσω από τη ζήλια του», είπε η γυναίκα.

Εξαφάνιση 41χρονης: Η παραβίαση του διαμερίσματος και η χαμένη μπλούζα

Υποστήριξε, επίσης, ότι εκμεταλλευόταν όλες τις γυναίκες με τις οποίες έκανε σχέση. 

Μυστήριο με την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

«Με τον 39χρονο χώρισα στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, και εκείνος είχε ήδη παντρευτεί τον Οκτώβριο, οπότε ήταν δίγαμος. Εγώ δεν το γνώριζα ότι ήταν δίγαμος, μετά το έμαθα. Πάντως και με τις επόμενες σχέσεις του έτσι ήταν. Αυτός έψαχνε θύματα για να "φάει" λεφτά. Να πιάσει την "καλή". Τις έκλεβε, όπως έκανε και σε μένα, που έπαιρνε λεφτά από το σπίτι, ακόμη και το σταυρουδάκι του μικρού μου», είπε, προσθέτοντας πως από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την εξαφάνιση της 41χρονης ήξερα ότι ο 39χρονος την είχε σκοτώσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top