Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λεπτά της 41χρονης Γεωργίας λίγο πριν το φονικό

Αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του συντρόφου της

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για την υπόθεση της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Νέα στοιχεία που σοκάρουν φέρνει στο φως το Star για τη δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Ο σύντροφός της και ο φίλος του που είναι ύποπτοι για τη δολοφονία φέρεται να είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια για να της επιτεθούν. Οι ισχυρισμοί του φίλου του συντρόφου της άτυχης Γεωργίας, προκαλούν ανατριχίλα.

Θεσσαλονίκη: «Μ’ έδιωξε και τη σκότωσε» - Το σημείο που πέταξαν το πτώμα

Ο σύντροφος της 41χρονης, στις δέκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πήρε την ανυποψίαστη Γεωργία από τη δουλειά της με προορισμό το σπίτι του στην Καλαμαριά. Την κρατούσε όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμένο από το χέρι και περπατούσε μαζί της στο πεζοδρόμιο. 

Νέα στοιχεία που σοκάρουν φέρνει στο φως το Star για τη δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο ήταν να μπει πρώτη η γυναίκα στο σπίτι ώστε να την αιφνιδιάσει ο φίλος του συντρόφου της, με τον οποίο γνωρίζονται από παιδιά. 

Θεσσαλονίκη: «Κατέβηκε στο αυτοκίνητο και μου είπε "την καθάρισα"» - Τι ισχυρίστηκε ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης 

«Ακινητοποίησα τη γυναίκα και την έριξα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας. Ήρθε ο σύντροφός της και μου έκανε νόημα να φύγω. Έδεσε  τα χέρια της με χειροπέδες που είχαν κουμπιά. Ο σύντροφος στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα και πήρε ταινία και την έβαλε στο στόμα και τα μάτια της. Μου έκανε νόημα ξανά να φύγω. Πήγα στο αυτοκίνητο και μετά από λίγο κατέβηκε και μου είπε "την καθάρισα "», ισχυρίστηκε ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης εγκύου.

Νέα στοιχεία που σοκάρουν φέρνει στο φως το Star για τη δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Η άτυχη Γεωργία σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση μαχαιρώθηκε πολλές φορές στο λαιμό και από τις δύο πλευρές πιθανότατα με κουζινομάχαιρο.

Οι δύο άντρες φέρεται να μετέφεραν τη γυναίκα σε μπαούλο και την άφησαν σε σάκο στην Τρίγλια Χαλκιδικής, σε ένα σημείο  μέσα σε θάμνους. Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε χθες το απόγευμα λιγο πριν τις επτά. 

Οι δύο δράστες επέστρεψαν στην Καλαμαριά, καθάρισαν το δωμάτιο, και πέταξαν ρούχα αλλά και το στρώμα που είχε το αίμα της άτυχης γυναίκας. Έκαναν όμως λάθη και υπολόγισαν χωρίς τη Σήμανση που έκανε «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα του 1ου ορόφου.

Δύο στοιχεία «μιλούσαν» για δολοφονία: Το αποτύπωμα του φίλου του συντρόφου που ηταν σεσημασμένος και το αίμα της Γεωργίας σε σεντόνι.

Θεσσαλονίκη: «Ήξερα ότι αυτός την έφαγε», λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Θεσσαλονίκη: Το κίνητρο της δολοφονίας

Ο σύντροφος μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει και τα ρίχνει στον φίλο του. Οι αρχές διερευνούν το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας.

Aλλοι κάνουν λόγο για εικονική ληστεία και άλλοι για διαφορές του συντρόφου με την Γεωργία για το παιδί  τους, που κυοφορούσε η άτυχη γυναίκα. Ο ίδιος φαίνεται να έπαιζε θέατρο επί 8 ημέρες δίνοντας τηλεοπτικές συνεντεύξεις λέγοντας μάλιστα ότι συνεργάζεται με τις αρχές.

Η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη για:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση 
  • Ληστεία 
  • Παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία 
  • Ενδοοικογενειακή βία και διακοπή κύησης

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αύριο οδηγούνται ενώπιον των δικαστικών αρχών.

To βίαιο παρελθόν του συντρόφου της Γεωργίας

Ο σύντροφος της Γεωργίας φαίνεται πως είχε βίαιο παρελθόν με δεκάδες ξυλοδαρμούς κατά της πρώην συζύγου του και των παιδιών του, ενώ προχωρούσε ακόμα και σε κλοπές σε βάρος της οικογένειάς του. Όλες τις πληροφορίες έχει η Κατερίνα Ρίστα, η οποία μίλησε με την πρώην σύζυγό του.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος με τα αρχικά Ι.Τ. έχει δυο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και 3 για κλοπές.

Νέα στοιχεία που σοκάρουν φέρνει στο φως το Star για τη δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη,

Απο το 2010 που παντρεύτηκε μέχρι το 2018 που χώρισαν καταγγέλεται πως χτυπούσε την πρώην συζυγό του επανειλημμένα. Το 2019 έγινε επανασύνδεση με εκείνον να συνεχίζει τη βίαη συμπεριφορά του.

Όπως λέει η πρώην σύζυγός του, δεν την άφηνε να βγει απο το σπίτι και τη ζήλευε αρρωστημένα. Έχει μαζί της δυο παιδιά - ένα κορίτσι 9 ετών κι ένα αγόρι 12 ετών. Φαίνεται μάλιστα πως τα ξυλοκοπούσε κι εκείνα, ενώ τους έλεγε «δεν είστε δικά μου παιδιά». 

Μάλιστα έκλεβε τους σταυρούς τους και μαζί με τον φίλο του που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας τα πουλούσαν. 'Αρπαζε μέχρι και τα χρήματα απο τον κουμπαρά των παιδιών.

Δείτε στο ρεπορτάζ τις πληροφορίες για το  βίαιο παρελθόν του συντρόφου της Γεωργίας και τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο καιρό ζούσε με τη Γεωργία, κατά διαστήματα επέστρεφε και στην πρώην συζυγό του, κυρίως για να πάρει χρήματα.

«Με χτυπούσε, με έπνιγε, είχα αποβάλει από το ξύλο» είπε η πρώην σύζυγός του στο Star.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top