Θεσσαλονίκη: O Νορβηγός είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη χώρα του

Δε βρέθηκαν ουσίες και φάρμακα στο σπίτι του - Αρνείται να ομολογήσει

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο είχε νοσηλευτεί στη Νορβηγία ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Νορβηγός είχε νοσηλευτεί στη χώρα του για θέματα ψυχικής υγείας, είχε πάρει εξιτήριο και ζούσε στην Ελλάδα με το σχετικό επίδομα του νορβηγικού κράτους.

Θεσσαλονίκη: Με μια μαχαιριά στον λαιμό δολοφονήθηκε ο αστυνομικός

Για έναν εξαιρετικό και δίκαιο άνθρωπο έκανε λόγο ο ξάδερφός του. «Ήταν ένας άνθρωπος του δικαίου και δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή του. Ένα φανταστικό παιδί, ένας πολύ καλός άνθρωπος που πάντα προσέφερε, κοιτούσε να γίνεται πάντα το σωστό και το δίκαιο ακόμα και όταν υπήρχε προσωπική θυσία. Αυτά ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του και την κατάληξη την ξέρετε» ανέφερε.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη 

Πώς έγινε το φονικό στο μπαρ

Ένα χτύπημα με δίκοπο μαχαίρι στην αριστερή τραχηλική χώρα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου. Ο 44χρονος δράστης αρχικά επιτέθηκε στον φίλο του καταφέροντάς του δύο χτυπήματα με το μαχαίρι, ένα επιφανειακό στον θώρακα και ένα στον μηρό.

Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης 

Ο άτυχος αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να προστατεύσει τον φίλο του, μπήκε ανάμεσά τους και δέχθηκε το θανάσιμο χτύπημα στον λαιμό. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν ήδη αργά. Συνέλαβαν επί τόπου τον δράστη και τον οδήγησαν στο τμήμα. 

Το φονικό όπλο της δολοφονίας του αστυνομικού

Ο φερόμενος δράστης αρνείται να ομολογήσει και ζητά επίμονα τον δικηγόρο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος που ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ήταν γνωστός στην περιοχή καθώς μεθούσε και δημιουργούσε προβλήματα. Σε έρευνα στο σπίτι του, δεν έχουν βρεθεί ναρκωτικές ουσίες ούτε ψυχοφάρμακα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top