Καλύβια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 16χρονο

Είχε στήσει καρτέρι στον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να γλιτώσει

Πατροκτονία στα Καλύβια: To ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Nέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την πατροκτονία που έλαβε χώρα στα Καλύβια Θορικού, χθες το βράδυ. 

Kαλύβια: «Εν βρασμώ» η δολοφονία του πατέρα- Συχνοί καυγάδες με τον 16χρονο

Πριν το έγκλημα, ο 16χρονος, που ζούσε με τον 72χρονο πατέρα του, είχε βγει για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τη μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του. Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η μητέρα με τον ενήλικο γιο είχαν φύγει από το σπίτι στα Καλύβια.

Μετά την έξοδό τους, ο 16χρονος επέστρεψε στο σπίτι στα Καλύβια. Πήρε ένα κουζινομάχαιρο και μια λεπίδα και περίμενε τον πατέρα του να επιστρέψει κι εκείνος. Όταν έφτασε, τον κατακρεούργησε, καταφέρνοντάς του αρκετές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και τον λαιμό.

Ο 72χρονος φέρεται πως προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του ανήλικου γιου του, καθώς έφτασε αιμόφυρτος στην αυλή του σπιτιού, όπου βρέθηκε η σορός του.

Ο 72χρονος πατέρας που δολοφονήθηκε από τον ανήλικο γιο του

Ο 16χρονος μετά το φονικό επικοινώνησε με τη μητέρα του, η οποία με τη σειρά της κάλεσε την αστυνομία. Ο ανήλικος περίμενε στον τόπο του εγκλήματος, μέχρι να φτάσει η Άμεση Δράση στη μονοκατοικία που βάφτηκε με αίμα. 

Ο ανήλικος πατροκτόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως προέβη στη δολοφονία του πατέρα του «εν βρασμώ» και πως δεν άντεχε άλλο την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν επί χρόνια από εκείνον, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του και ο αδελφός του.

Ο ανήλικος ομολόγησε την πράξη του, συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top