Kαλύβια: «Εν βρασμώ» η δολοφονία του πατέρα- Συχνοί καυγάδες με τον 16χρονο

Τα πρώτα λόγια του ανήλικου πατροκτόνου στους αστυνομικούς

Όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για την πατροκτονία στα Καλύβια- Mega Σαββατοκύριακο

Συγκλονίζει η πατροκτονία στα Καλύβια Θορικού, χθες βράδυ. Ένας 72χρονος δολοφονήθηκε με μαχαίρι από τα χέρια του ανήλικου γιου του, ο οποίος συνελήφθη. 

Μια γυναίκα πήρε την Αστυνομία γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής (22/12) και είπε πως την κάλεσε ο ανήλικος γιος της και της είπε πως είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του στα Καλύβια και τον μαχαίρωσε.

Άγριο έγκλημα στα Καλύβια: 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Ο 16χρονος παρέμεινε στο σημείο μέχρι τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία στη μονοκατοικία που διαπράχθηκε το φονικό. 

Καλύβια: Tα πρώτα λόγια του 16χρονου στους αστυνομικούς 

Πατέρας και γιος φέρονται να διαπληκτίζονταν συχνά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega. O 16χρονος φέρεται να είπε ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής.

«Υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί λόγω της αυταρχικότητας του πατέρα. Τον κατακρεούργησε, δίνοντάς του καίρια χτυπήματα με ένα μαχαίρι», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας και συμπλήρωσε πως «παραδόθηκε αμέσως και είμαστε στο στάδιο της προανάκρισης. Δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα τα αίτια».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το 72χρονο θύμα φέρεται να είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς την οικογένεια. Η αλλοδαπή μητέρα του ανήλικου μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του, ηλικίας 18 ετών, είχαν φύγει πριν από κάποιο διάστημα από το σπίτι. Ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του, μέχρι να ενηλικιωθεί.

Σχετικά με την ποινή που μπορεί να αντιμετωπίσει, ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι «αν δεχτεί το δικαστήριο τον ισχυρισμό για το “εν βρασμώ”, αν υπάρχει πρότερος έντιμος βίος, 3 – 4 χρόνια το maximum της ποινής που θα μπορούσε να πάρει».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top