Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα   

Η πρόγνωση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά στο Star

Την πρώτη ασφαλή πρόβλεψη για το τι καιρό θα έχουμε τα Χριστούγεννα έκανε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου. 

Βάρη: Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» σπίτι εξαμελούς οικογένειας

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, την ψυχρή εισβολή του Σαββατοκύρικου θα διαδεχθούν μέρες με υψηλότερες θερμοκρασίες από τη Δευτέρα. 

Κολυδάς στο Star: Ακόμη και στο -7 θα πέσει η θερμοκρασία την Κυριακή!  

Σταδιακά υποχωρούν οι βοριάδες και «γλυκαίνει» ο  καιρός από την Τρίτη,  με βροχές σε ορισμένες περιοχές από την Τετάρτη αλλά με νοτιάδες που την Πέμπτη θα επηρεάσουν μεγαλύτερο μέρος της χώρας στα κεντρικά και τα νότια. Παρά τους νοτιάδες θα σημειωθούν σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο νέες χιονοπτώσεις.    

Η πρόγνωση του καιρού από τον Θ. Κολυδά για τις 21/12

Η πρόγνωση του καιρού από τον Θ. Κολυδά για τις 21/12  

Τα Χριστούγεννα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναμένεται γενικά ήπιος καιρός με θερμοκρασίες  14 – 15 βαθμούς στα κεντρικά και νότια και ανέμους μέχρι 6 μποφόρ, χωρίς να λείψουν κάποιες βροχές σε συγκεκριμένες περιοχές.   

«Eίναι όμως ακόμα μακριά» προειδοποίησε ο Θ. Κολυδάς σχετικά με το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα μέχρι τότε.   

Πρόσθεσε επίσης ότι σε αρκετές περιοχές με υψηλό υψόμετρο που χιόνισε το Σαββατοκύριακο θα διατηρηθεί το χιόνι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων τα Χριστούγεννα.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top