Γκάζι: Ο «πιστολέρο» είχε νοικιάσει το πολυτελές όχημα   

Σε σοβαρή κατάσταση ο 33χρονος από την παρέα του bachelor    

Μέσω του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε προσπαθεί να φτάσει η Ελληνική Αστυνομία στα ίχνη του δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι για ασήμαντη αφορμή και του ατόμου που τον συνόδευε.  Υπενθυμίζεται ότι από τους πυροβολισμούς κατά της παρέας από την Κρήτη που είχε έρθει για bachelor στην Αθήνα τραυματίσθηκαν 3 άτομα, ενώ είναι θαύμα πως δεν υπήρξαν κι άλλοι τραυματίες.       

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το αυτοκίνητο ήταν ένα πολυτελές όχημα χρώματος ανθρακί, νοικιασμένο από εταιρεία Leasing.  

Γκάζι: Οι κάλυκες που περισυνέλεξε η ΕΛΑΣ από το σημείο των πυροβολισμών

Γκάζι: Οι κάλυκες που περισυνέλεξε η ΕΛ.ΑΣ. από το σημείο των πυροβολισμών   

Παράλληλα η Αστυνομία προσπαθεί να σκιαγραφήσει το προφίλ του δράστη, καθώς έδειξε   να έχει μεγάλη άνεση με τα όπλα και να  πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τρία άτομα.   

Όσον αφορά τους τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 33χρονος ο οποίος είναι νιόπαντρος,  στο νοσοκομείο Γεννηματάς.  

Οι άλλοι δύο τραυματίες δεν έχουν δώσει κατάθεση, αλλά έχουν μεταφέρει κάποιες πληροφορίες για τα δύο άτομα που ενεπλάκησαν στον εναντίον τους πυροβολισμό (τη γλώσσα που μιλούσαν, τα χαρακτηριστικά τους κλπ).      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top