Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη

50 δαγκωματιές είχε στο σώμα της - Ξεψύχησε στα χέρια του γιου της

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην 50χρονη, την οποία κατασπάραξαν τρία σκυλιά στη Νεοχωρούδα στη Θεσσαλονίκη

«Ξεψύχησε στην αγκαλιά των παιδιών» - Συγκινεί ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Θεσσαλονίκη: Βασανιστικός ο θάνατος της γυναίκας

Η άτυχη 50χρονη, μητέρα δύο παιδιών, 17 και 18 ετών είχε έναν βασανιστικό θάνατο. Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία διαπίστωσε πάνω από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα από την επίθεση των άγριων σκυλιών. 

Η 50χρονη που δέχθηκε επίθεση από σκύλους, είχε βασανιστικό θάνατο

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής έκανε εργασίες στον κήπο της μαζί με έναν εργάτη. Οι τρεις σκύλοι του γείτονα κατάφεραν να βγουν από παρακείμενο οικόπεδο, περνώντας μέσα από μια τρύπα στον συρμάτινο φράχτη. Μπήκαν από την κεντρική εξώπορτα στην αυλή της γυναίκας και την κατασπάραξαν. 

Τα σκυλιά που επιτέθηκαν και κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Τα σκυλιά που επιτέθηκαν και κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: «Tα σκυλιά αντέδρασαν γιατί άκουσαν το αλυσοπρίονο»

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλούν τα νεότερα στοιχεία σχετικά με την επίθεση, καθώς η 50χρονη δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της από την επίθεση των τριών μεγαλόσωμων σκυλιών.

Ο εργάτης που ήταν μαζί της, είναι κωφάλαλος, και δεν άκουσε τις κραυγές της γυναίκας. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί ήταν πολύ αργά. 

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό. 

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο κηπουρός που βρήκε κατακρεουργημένη την 50χρονη

Η 50χρονη φέρεται να ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου της

«Εγώ ενημερώθηκα από τους γείτονες, ήμουν στη Δράμα στη μητέρα μου και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τηλεφωνήσω στον γείτονα που έμενε δίπλα. Έσπευσε αμέσως, πήρε τα παιδιά μου τηλέφωνο να βγουν έξω στην αυλή γιατί δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Ειδοποίησα την αδελφή της, τον αδελφό της, τους άνδρες τους κι αμέσως ξεκίνησα για να επιστρέψω για να έρθω να δω τι γίνεται, μην ξέροντας πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα», είπε.

Βασανιστικός ο θάνατος της 50χρονης από τα σκυλιά - Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώην σύζυγός του ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου τους γιου, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

Θεσσαλονίκη: «Όλοι φοβόντουσαν τα συγκεκριμένα σκυλιά»

Κάτοικοι της περιοχής σημείωσαν ότι όλοι γνώριζαν ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά ήταν άγρια. 

Από μία τρύπα στον φράχτη ξέφυγαν τα σκυλιά και κατασπάραξαν την 50χρονη

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά εδώ στο χωριό, όλος ο κόσμος τα γνώριζε. Δεν ξέρω αν έχουν ξαναδαγκώσει, αλλά όλοι φοβόντουσαν και στο τσακ γλιτώνανε διάφορα περιστατικά. Πριν λίγο πέρασε ένας γείτονας και μου είπε μία ιστορία για το πώς του επιτέθηκαν τα σκυλιά. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ότι ήταν ήρεμα. Ήρεμα σκυλιά δε σκοτώνουν», πρόσθεσε ο πρώην σύζυγός της 50χρονης.

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης των σκύλων

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων υποστηρίζει ότι οι σκύλοι ήταν εκπαιδευμένοι και δεν κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Την Κυριακή όμως έσκαψαν, βγήκαν από μια τρύπα και κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα. 

Θρήνος για την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατασπάραξαν σκυλιά

«Η πόρτα ήταν κλειστή. Τα σκυλιά είναι τσοπανόσκυλα πολύ φιλικά, εκπαιδευμένα επιβλέποντα και προστατευμένα. Δεν κυκλοφόρησαν ποτέ ελεύθερα και χωρίς εγώ να το αντιληφθώ άνοιξαν μια μικρή τρύπα στο πλάι σε αθέατη σημείο χαμηλά διαμέτρου 30 εκατοστών που το διαπίστωσε και η αστυνομία και διέφυγαν χωρίς να το αντιληφθώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν μέχρι θανάτου 50χρονη γυναίκα

Ο δικηγόρος του 37χρονου Χρήστος Πατούνας, υποστήριξε ότι οι τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά και ήταν εκπαιδευμένα ως φύλακες του σπιτιού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top