Θεσσαλονίκη: «Tα σκυλιά αντέδρασαν γιατί άκουσαν το αλυσοπρίονο»

Tι είπε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Δείτε το βίντεο με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη  / Πηγή: MEGA 

To πανελλήνιο έχει σοκάρει ο τραγικός θάνατος της 50χρονης γυναίκας στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης που την κατασπάραξαν τα σκυλιά γείτονά της. Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτης τους, επιχειρώντας να δώσει εξήγηση στην άγρια επίθεση, ανέφερε πως ίσως τα σκυλιά να αγρίεψαν εξαιτίας του ήχου του αλυσοπρίονου.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο κηπουρός που βρήκε κατακρεουργημένη την 50χρονη

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκύλων, Χρήστος Πατούνας μιλώντας στην εκπομπή του MEGA Livenews, υποστήριξε πως ενδεχομένως η επιθετική συμπεριφορά των σκύλων να προκλήθηκε από τον ήχο του αλυσοπρίονου με το οποίο γίνονταν εργασίες στο σπίτι της άτυχης 50χρονης.

Βασανιστικός ο θάνατος της 50χρονης από τα σκυλιά - Τι έδειξε η νεκροψία

«Είναι ένα τραγικό γεγονός. Και εγώ είμαι απίστευτα στενοχωρημένος, ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος. Στο σπίτι αυτό είχε περίφραξη δύο μέτρων ο ιδιοκτήτης των σκυλιών. Ήταν προστατευμένα, ήταν φιλικά, η πόρτα ήταν κλειστή, δεν πείραξαν ποτέ κανέναν στο παρελθόν. Πως εξηγείται πως ενώ είναι φιλικά ξαφνικά να σπάσουν τον φράχτη και να εκδηλώσουν αυτή τη συμπεριφορά;» είπε αρχικά ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκύλων.

Θρήνος για την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατασπάραξαν σκυλιά

«Τα σκυλιά αντιδρούν ενστικτωδώς στους εκκωφαντικούς θορύβους»

«Τα σκυλιά αντιδρούν ενστικτωδώς σε ήχους εκκωφαντικούς και διαπεραστικούς, φοβούνται και νιώθουν ότι απειλούνται. Και αυτό το λέω ως εξήγηση, χωρίς να επιρρίπτω σε κάποιον ευθύνη. Εκείνη την ημέρα σωστά εκτελούνταν εργασίες με αλυσοπρίονο. Αυτό το ξέρουν όλοι. Το αλυσοπρίονο ακούγεται σε ολόκληρο το χωριό, είναι συριστικός, εκκωφαντικός θόρυβος από τον οποίο τα σκυλιά ένιωσαν πως απειλούνται. Και γιατί διάλεξαν αυτό το χρονικό σημείο και το συγκεκριμένο μέρος για να πάνε τα σκυλιά; Γιατί εκείνη τη στιγμή εκδηλώθηκε ο συγκεκριμένος ήχος από το συγκεκριμένο σπίτι. Όταν πέφτουν φωτοβολίδες τα σκυλιά πολλά από αυτά αυτοκτονούν γιατί προσπαθούν από τον φόβο τους να φύγουν» είπε.

Ερωτηθείς για το πώς γίνεται να έχουμε τέτοιες εργασίες με αλυσοπρίονα στη χώρα, χωρίς ωστόσο να έχουμε επιθέσεις και νεκρούς, ο κ. Πατούνας ανέφερε για τον πελάτη του πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ούτε να το προβλέψει.

Υπνεθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε την άγρια επίθεση από τα τρία σκυλιά τη στιγμή που βγήκε στην αυλή του σπιτιού της. Ο κηπουρός εκτελούσε εργασίες στον κήπο, όμως επειδή είναι κωφός δεν άκουσε ποτέ τις φωνές της, ώστε να σπεύσει να τη βοηθήσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top