Βασανιστικός ο θάνατος της 50χρονης από τα σκυλιά - Τι έδειξε η νεκροψία

«Ποια είναι η ποινή για τη γυναίκα μου που χάθηκε;», λέει ο σύζυγός της

Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τρίτη στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. 

Από μία τρύπα στον φράχτη ξέφυγαν τα σκυλιά και κατασπάραξαν την 50χρονη

Τραγικές φιγούρες οι δύο γιοι της άτυχης γυναίκας, αλλά και ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το τραγικό της τέλος. 

Η 50χρονη γυναίκα που την κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Η 50χρονη γυναίκα που την κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Ο ίδιος μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν έκρυψε την οργή του, για τις μικρές ποινές στις οποίες καταδικάζονται οι ιδιοκτήτες ζώων που σκοτώνουν ανθρώπους. 

Θρήνος για την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατασπάραξαν σκυλιά

«Αν κάποιος κάνει κακό σε ζώο, οι ποινές είναι πάρα πολύ αυστηρές. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η ποινή για τους ιδιοκτήτες των ζώων που σκοτώνουν ανθρώπους; Ποια είναι η ποινή για τη γυναίκα μου που χάθηκε και τα παιδιά μου που έμειναν ορφανά», αναρωτήθηκε. 

Όπως είπε, η γειτονιά ήξερε ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά ήταν άγρια και ο ιδιοκτήτης δεν είχε πάρει κανένα απολύτως μέτρο για να τα περιορίσει. Αντίθετα, όπως είπε, πολλές φορές έβγαιναν από την περίφραξη, σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής. 

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που την κατασπάραξαν τα σκυλιά ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 50 δαγκωματιές στο κορμί της γυναίκας

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές εντόπισε ο ιατροδικαστής στο κορμί της η 50χρονη που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση των σκυλιών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, περισσότερα τραύματα εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο ίδιο μέσο, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης των σκύλων

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών, ο οποίος κρατείται μέχρι και την Τετάρτη που πήρε προθεσμία να απολογηθεί, υποστηρίζει ότι τα σκυλιά κατάφεραν να ανοίξουν μια μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών από όπου και διέφυγαν, χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός δεν πείθει της αρχές, που εκτιμούν ότι η τρύπα υπήρχε από πριν. 

«Είχα τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού μου, που είναι περιφραγμένη. Η περίφραξη είναι δύο μέτρα, τα σκυλιά ήταν φύλακες του σπιτιού μου και ήταν ασφαλή» ανέφερε, διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος, τονίζοντας ότι δεν είχαν εκδηλώσει άλλη φορά επιθετική συμπεριφορά και ήταν εκπαιδευμένα. Δήλωσε, δε, συντετριμμένος για το τραγικό περιστατικό, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

Τα ζώα μεταφέρθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, όπου θα υποβληθούν σε εξετάσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top