Θρήνος για την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατασπάραξαν σκυλιά

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των σκύλων

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου μια μητέρα δύο παιδιών κατασπαράχθηκε από σκυλιά, τα οποία ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος. 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν μέχρι θανάτου 50χρονη γυναίκα

Οι κάτοικοι της περιοχής Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, είναι σοκαρισμένοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.

Όλα έγιναν το μεσημέρι Κυριακής όταν η 50χρονη δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της.

Τα τρία ημίαιμα σκυλιά ανήκουν σε γείτονα της γυναίκας, ο οποίος τα φρόντιζε τον τελευταίο χρόνο. Κατάφεραν να βγουν από την αυλή και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του θύματος όπου σήμερα γίνονταν εργασίες στον κήπο.  

Βγήκε στον κήπο να πετάξει κλαδιά και δέχθηκε άγρια επίθεση

Η γυναίκα βγήκε έξω να πετάξει κλαδιά και τότε ήρθε αντιμέτωπη με τα σκυλιά που της κατάφεραν θανατηφόρα τραύματα σε όλο της το σώμα.

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για την 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Η άτυχη 50χρονη που βρήκε ακαριαίο θάνατο

Ο κηπουρός που αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ενώ οι δύο ανήλικοι γιοι της γυναίκας που βρίσκονταν στο σπίτι ειδοποιήθηκαν από τον πατέρα τους τον οποίο είχε πάρει τηλέφωνο κάποιος γείτονας.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στην άτυχη γυναίκα αλλά ήταν πολύ αργά.

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για την 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Συγκλονίζουν όσα περιέγραψε στο Star ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είπε πως ο ίδιος βρισκόταν στη Δράμα όταν τον ειδοποίησαν στο κινητό του για  το τραγικό περιστατικό. Αμέσως τηλεφώνησε στα παιδιά που κοιμούνταν. «Βγήκαν έξω και βρήκαν τη μητέρα τους κομματιασμένη» είπε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για τα αδέσποτα του δήμου Ωραιοκάστρου Α. Λαζαρίδη, τα σκυλιά έσκαψαν και μπήκαν στο οικόπεδο της άτυχης γυναίκας.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top