Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του

«Μου ζήτησαν να μην καταθέσω», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Μια μαρτυρία ντοκουμέντο σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του πριν από δυόμιση χρόνια στη Θήβα το ιδρυτικό στέλεχος του συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, έφερε στο φως το «Φως στο Τούνελ».

O Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος έχασε τη ζωή του σε ένα μυστηριώδες τροχαίο, οι συνθήκε του οποίου ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί

O Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος έχασε τη ζωή του σε ένα μυστηριώδες τροχαίο, οι συνθήκε του οποίου ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο βασικός ύποπτος, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο, επέβαινε στο αυτοκίνητό του μαζί με τη σύζυγο και το παιδί τους. Ο οδηγός φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι υπήρχε ένας άνθρωπος ξαπλωμένος στο οδόστρωμα, τον οποίο προσπάθησε να αποφύγει, κάνοντας έναν ελιγμό. Εκείνη την ώρα ένιωσε ένα τράνταγμα και στη συνέχεια στάθμευσε το αυτοκίνητό του.

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ πήγαινε το παιδί σχολείο

Φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι εξαρχής είχε αμφιβολίες αν ευθυνόταν ο ίδιος για τον θάνατο του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, που τον παρέσυρε, έστω και με τμήμα του οχήματός του. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και φέρεται να δήλωσε πως οι τοπικές αρχές που έκαναν την έρευνα, τον διαβεβαίωσαν ότι ο ίδιος δεν ευθύνεται για το παραμικρό και πως τα πλαστικά κομμάτια που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, δεν ανήκαν στο όχημά του. 

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Παραλείψεις στην έρευνα

Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ», η εικόνα των τραυμάτων του θύματος παραπέμπει στην εμπλοκή ενός μόνο οχήματος. Ο πραγματογνώμονας  εκτιμά ότι ο γνωστός μουσικός ήταν όρθιος στον δρόμο και αναφέρει στο πόρισμά του ότι τα πλαστικά τμήματα που βρέθηκαν ανήκουν στο αυτοκίνητο του υπόπτου. 

Δίκη Έμμας: 16,5 χρόνια κάθειρξη στον οδηγό για τον θάνατο της φοιτήτριας

Κι όμως ο ύποπτος στην αρχική του κατάθεση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δεν αναφέρεται καν ως μάρτυρας και δεν του έγινε αλκοτέστ. 

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, όπου σκοτώθηκε ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος αποκάλυψε ότι της ζήτησαν να μην καταθέσει

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, όπου σκοτώθηκε ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος αποκάλυψε ότι της ζήτησαν να μην καταθέσει

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: «Υπέφερε, ήταν ζωντανός και βαριανάσανε»

Η αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ και αποκάλυψε πως οι άνθρωποι που κατηγορούνται προσπάθησαν να την πείσουν να αλλάξει την κατάθεσή της. 

Mύκονος: Θρήνος για τον 39χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο από αγελάδα

Η γυναίκα, κινούταν με το αυτοκίνητό της στο 30ο χιλιόμετρο Θηβών – Θίσβης όταν ξαφνικά είδε ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα να κάνει έναν ελιγμό. Όπως είπε τα πάντα συνέβησαν μετά από μία στροφή και σε ευθεία, ενώ μετά τον ελιγμό είδε έναν άνθρωπο πεσμένο στο οδόστρωμα κι ένα παπούτσι. 

«Θυμάμαι ότι έκανε έναν ελιγμό και με τρόμαξε. Πήγαινα ήδη με μικρή ταχύτητα γιατί ήταν βράδυ, αμέσως έκοψα ταχύτητα και είδα πρώτα ένα παπούτσι που είχε πεταχτεί και τον άνθρωπο πεσμένο κάτω. Σταμάτησα στην άκρη, έβαλα αλάρμ για να δείξω ότι κάτι έχει συμβεί, είχα αφήσει και ανοιχτά τα φώτα και πήγα να δω τι συμβαίνει γιατί είχε σταματήσει και το άλλο όχημα», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Βάρκιζα: Θλίψη για τη 18χρονη που σκοτώθηκε - Οδηγούσε η ξαδέλφη της

«Ήταν ζωντανός και υπέφερε. Τον άκουγα να βαριανασαίνει. Ήταν χτυπημένος πάρα πολύ, αλλά δεν είχε αίμα», πρόσθεσε. 

Όπως είπε μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε τον ελιγμό, ήταν ένα ζευγάρι με παιδί που της είπαν ότι πήραν τηλέφωνο την αστυνομία ή το ασθενοφόρο αλλά με καθυστέρηση.

Η οικογένεια του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου αναζητά απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν

Η οικογένεια του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου αναζητά απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν

«Έτρεχα τρελαμένη προς τον άνθρωπο να δω τι έχει αν μπορούμε να σώσουμε κάποια κατάσταση και μετά δεν ξέρω πού πήρε. Αυτό ήταν το λάθος μου γιατί έπρεπε να πάρω κι εγώ», υπογράμμισε ακόμα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου στη Συγγρού με θύμα 32χρονη

«Κανείς δεν του έδωσε πρώτες βοήθειες, τίποτα. Ο άνθρωπος ήταν κάτω στο δρόμο και δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε. Αυτό το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι αν ήρθε πρώτα η αστυνομία και μετά το ασθενοφόρο. Είχαν δευτερόλεπτα διαφορά, αλλά την ώρα που έφτασαν, ο άνθρωπος είχε σταματήσει να ζει. Έφυγα τελευταία», κατέληξε.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: «Μου είπε να μην καταθέσω αυτά που είδα…»

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο ζήτησε από την ίδια, αλλά και από το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο, να περιμένουν στην άκρη.

Η επιβάτης του ύποπτου οχήματος τότε την πλησίασε και της ζήτησε το τηλέφωνό της και της είπε να μην καταθέσει στην αστυνομία γιατί είχαν εμπλακεί σε αυτόν τον θάνατο.

Τούμπα: Nεκρός 39χρονος διανομέας φαγητού μετά από τροχαίο

«“Τι είναι αυτά που μου λέτε; Ό,τι είδα θα το καταθέσω στην αστυνομία, δεν κάνω τέτοια πράγματα”, της είπα. Μετά κάτι έγινε και σηκώθηκε κι έφυγε και δεν πήρα ούτε το τηλέφωνό της», αποκάλυψε.

Ο βασικός ύποπτος για το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος κατέθεσε πως ο άνδρας ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα και ο ίδιος προσπάθησε να τον αποφύγει

Ο βασικός ύποπτος για το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος κατέθεσε πως ο άνδρας ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα και ο ίδιος προσπάθησε να τον αποφύγει

Η γυναίκα έχει δώσει δύο καταθέσεις, όμως, όπως είπε, στη Θήβα άργησαν πάρα πολύ να την ενημερώσουν να δώσει κατάθεση. Πέρασαν περίπου τρεις μήνες και δεν μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είχε περάσει τόσος καιρός, που δεν πίστευε ότι θα την πάρουν τηλέφωνο

Η κατάθεσή της στις Αρχές της Θήβας μάλιστα όλως περιέργως χάθηκε όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του άτυχου Οδυσσέα.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Συγκάλυψη καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Τούνελ ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ζησιμάτος, πρόκειται να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Θηβών για να ελεγχθούν για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, όλοι όσοι σκόπιμα ή εκ παραδρομής, δεν έκαναν όπως όφειλαν την έρευνά τους.

Η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια της Εισαγγελέως που χειρίζεται την υπόθεση, η οποία θα συντάξει και το κατηγορητήριο. «Περιλαμβάνει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για τον οδηγό που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο Οδυσσέα», όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Η αδελφή του Sadahzinia θέλει να μάθει την αλήθεια

Παράλληλα, η αδελφή του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, γνωστή στον χώρο του χιπ χοπ ως Sadahzinia ζήτησε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού της. 

«Δύο λέξεις που με στοιχειώνουν 2,5 χρόνια. Εγκατάλειψη και συγκάλυψη. Προσπαθώ να μάθω τι έγινε στον αδερφό μου, αλλά έπεσε ένα πέπλο ολοφάνερο. Εξαφανίζουν στοιχεία, θολώνουν νερά, αποκρύπτουν πληροφορίες. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσει αυτό το μοτίβο. Τα μέλη της αστυνομίας εδώ στη Θήβα είναι ενήμερα για την ανθρωποκτονία», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top