Mύκονος: Θρήνος για τον 39χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο από αγελάδα

Δικηγόρος είχε μηνύσει από το 2020 τον ιδιοκτήτη αγελάδων 

Aδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στη Μύκονο, όπου ένας αναβάτης μοτοσικλέτας συνάντησε στο δρόμο κοπάδι με αγελάδες και μία απ΄αυτές τον σκότωσε, καρφώνοντας του την καρδιά με τα κέρατά της.

Μύκονος: Νεκρός μοτοσικλετιστής – Κέρατα αγελάδας τον κάρφωσαν στην καρδιά

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του αδικοχαμένου Μιχάλη στη Μύκονο. Δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως ο 39χρονος και πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού βρήκε φρικτό θάνατο από αγελάδα. Τον κάρφωσε στην καρδιά με τα κέρατα.

Διερχόμενοι εντόπισαν τον άτυχο άντρα να κείτεται δίπλα από το μηχανάκι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην άκρη του επαρχιακού δρόμου Χώρας-Άνω Μεράς και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου. Ήταν όμως ήδη αργά, καθώς είχε υποκύψει στο βαρύτατο τραύμα στην καρδιά.

Μύκονος: Από το 2020 δικηγόρος είχε μηνύσει τον ιδιοκτήτη αγελάδων 

Από το 2020 δικηγόρος έχει καταγγείλλει κτηνοτρόφο της Μυκόνου πως αφήνει ανεπιτήρητες τις αγελάδες του στο συγκεκριμένο σημείο που χάθηκε ο 39χρονος.

«Προσωπικά είχα υποβάλει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη τους, δεδομένου ότι η φύλαξη τους ήταν πλημμελής. Τα ζώα είτε θα έβγαιναν στον δρόμο, καθώς διατηρούνταν σε έναν αγρό χωρίς περίφραξη, είτε για να μην βγουν στο δρόμο, θα έπρεπε να είναι "παστουρωμένα", δηλαδή να είναι δεμένα τα πόδια τους, το μπροστινό με το πίσω, πράγμα το οποίο συνιστά κακούργημα» αναφέρει ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star το τραύμα από τα κέρατα ήταν διαμπερές στο σώμα του άτυχου 39χρονου. Η σορός του έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top