Η εξομολόγηση της Νόνης Δούνια για τον εμμονικό «κυνηγό» της

«Ο stalker προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό μου»

Θύματα Stalking, δηλαδή ακραίας εμμονικής καταδίωξης έπεσαν η πρώην βουλευτής της ΝΔ, παρουσιάστρια Νόνη Δούνια και η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσιορλίδα όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».

Νόνη Δούνια: Το δημόσιο μήνυμα μετά τη μη εκλογή της στη Βουλή

Οι αποκαλούμενοι και stalkers είναι άνθρωποι – σκιές, που βάζουν στο «στόχαστρο» κάποιο πρόσωπο και στη συνέχεια παρακολουθούν κάθε του βήμα, μετατρέποντας την καθημερινότητά του σε εφιάλτη!

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εκπομπή για την υπόθεση που αναστάτωσε την ίδια και την οικογένειά της αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε.

Νόνη Δούνια: Η φωτογραφία με τον κούκλο γιο της, Στάθη και οι ευχές της

«Ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχολίαζε επιθετικά τις αναρτήσεις μου. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά κάποια στιγμή άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήξερε πού ζω, πού πηγαίνω διακοπές και το πρόγραμμά μου» είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Θύματα Stalking, δηλαδή ακραίας εμμονικής καταδίωξης έπεσαν η πρώην βουλευτής της ΝΔ, παρουσιάστρια Νόνη Δούνια και η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσιορλίδα

«Διαπίστωσα ότι είχε τρία διαφορετικά προφίλ. Ο stalker πήρε μια φωτογραφία που είχα με τον γιο μου, έκανε κολάζ με το δικό του πρόσωπο και ανάρτησε την επεξεργασμένη φωτογραφία στο προφίλ του, σαν να ήταν η δική του οικογένεια. Εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και αυτός ο άνθρωπος ενδεχομένως να αποτελεί κίνδυνο» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Όμως τα πράγματα δε σταμάτησαν εκεί. «Είχε πάει στο σπίτι μου στις Σπέτσες, είχε μιλήσει με τη μητέρα μου. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ήρθε στη γειτονιά μου και προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό μου». 

Η Νόνη Δούνια τον κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα και ευτυχώς από εκείνη τη μέρα ο άνδρας, που είναι περίπου 50 με 60 ετών, σταμάτησε να την ενοχλεί. «Έχει πάρει τρεις αναβολές αυτή η διαδικασία στα δικαστήρια» κατέληξε η Νόνη Δούνια.

Θύμα Stalking και η Ευαγγελία Τσιορλίδα

Θύμα Stalking έχει πέσει και η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσιορλίδα, όπως είπε στη «Ζήνα το βράδυ».

Εμμονικός θαυμαστής τής έστειλε έξω από τον χώρο εργασίας της εννιά βαλίτσες γεμάτες ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα, μια περίεργη υπόθεση για την οποία  έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Τουλάχιστον για έναν μήνα η αγωνία για την ασφάλειά της ήταν στο απόγειο!

Θύματα Stalking, δηλαδή ακραίας εμμονικής καταδίωξης έπεσαν η πρώην βουλευτής της ΝΔ, παρουσιάστρια Νόνη Δούνια και η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσιορλίδα

Αλλά και σε άλλη περίπτωση, stalker παρακολούθησε μέσω των social media τις κινήσεις της, και την εντόπισε εκεί που διασκέδαζε προσπαθώντας να την προσεγγίσει με ανησυχητική επιμονή, με τους φίλους που τη συνόδευαν να τη σώζουν από τον περίεργο άνδρα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top