Άνοιξε η Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα  

Είχε κλείσει λόγω επεισοδίων με Ρομά που επιτέθηκαν και σε λεωφορείο

επεισόδια Ρομά

Έκλεισε σήμερα το βράδυ  εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου (Ολυμπία Οδός) και στα δύο ρεύματα, λόγω επεισοδίων με Ρομά, που διαμαρτύρονται για τον θάνατο 17χρονου μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς, στο Λεοντάρι Θήβας.  

Η εθνική οδός Αθηνών  - Κορίνθου ήταν συγκεκριμένα κλειστή από το 39ο έως το 42ο χιλιόμετρο και γινόταν εκτροπή κυκλοφορίας από τον ημικόμβο Μεγάρων μέχρι τον κόμβο Πάχης.

Τελικά, πριν από λίγο άνοιξε η εθνική οδός και στα δυο ρεύματα. 

Αποκάλυψη Star για θάνατο 17χρονου: Αυτό είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα

Να σημειωθεί ότι επεισόδια για τον ίδιο λόγο έχουν σημειωθεί το τελευταίο 24ωρο σε Θήβα, Θεσσαλονίκη, Ασπρόπυργο και άλλες περιοχές.    

Βοιωτία: Γιατί «τράβηξε» όπλο ο αστυνομικός στον 17χρονο Ρομά    

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς οι Ρομά είχαν βάλει φωτιά σε λάστιχα και πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα, από τις οποίες κινδυνεύουν οι διερχόμενοι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων.

Όπως επίσης αναφέρει το thriassio.gr, ομάδα Ρομά έσπασε τις τζαμαρίες λεωφορείου που  επέστρεφε από το Ναύπλιο. Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από το λεωφορείο,. ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομια.

Τραυματίστηκε ο δήμαρχος Αλιάρτου

Σε επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αλίαρτο τραυματίστηκε ο δήμαρχος, Γιώργος Ντασιώτης, ο οποίος, σύμφωνα με το permissos.gr επιχείρησε να προσεγγίσει τους συγκεντρωμένους Ρομά και να τους καθησυχάσει.

Είχε κλείσει λόγω επεισοδίων με Ρομά που επιτέθηκαν και σε λέωφορείο

Συγκεντρωμένοι φέρονται να του πέταξαν αντικείμενα με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για τις πρώτες βοήθειες.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top