Βόλος: Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου με θύμα το τριών μηνών βρέφος

«Τελείωσε η ζωή μου», είπε ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Βαριά εγκεφαλική κάκωση υπέστη το μωρό μετά το τροχαίο στον Βόλο / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων του Star

Συντετριμμένος εμφανίστηκε μπροστά στον ανακριτή ο 33χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος παρέσυρε έναν 53χρονο στον Βόλο, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του την τριών μηνών εγγονή του, με αποτέλεσμα το μωρό να πεθάνει ακαριαία. Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή του φρικτού τροχαίου.

Τα gegonota.news δημοσίευσαν το βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά ο 53χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Βόλος: Το μωρό εκσφενδονίστηκε στον δρόμο και πέθανε ακαριαία

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στην μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο.

Βόλος: «Ο παππούς πετάχτηκε μπροστά μου»

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

Οδύνη στην κηδεία του βρέφους - Με τα αρκουδάκια του στο τελευταίο ταξίδι

Βόλος: «Τελείωσε η ζωή μου»

Ο 33χρονος, έχοντας δίπλα του τη μητέρα του περίμενε χθες έξω από το γραφείο του ανακριτή, μέχρι που του ανακοινώθηκε ότι θα αφεθεί ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Ο 33χρονος δήλωσε ότι τελείωσε η ζωή του, αλλά επέμεινε ότι δεν έφταιγε εκείνος για το τροχαίο - gegonota.news

Ο 33χρονος δήλωσε ότι τελείωσε η ζωή του, αλλά επέμεινε ότι δεν έφταιγε εκείνος για το τροχαίο - gegonota.news

Ο οδηγός φέρεται να βρισκόταν με την παρέα του σε τσιπουράδικο του Βόλου, πριν από το δυστύχημα το περασμένο Σάββατο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε πιει δυο τσίπουρα, ωστόσο αν οδηγούσε νηφάλιος ή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα διαπιστωθεί από τα αποτελέσματα του αλκοτέστ που θα παραδοθούν στις αρχές σήμερα. 

Βόλος: Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

«Τελείωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη», φέρεται να είπε ο οδηγός της μοτοσικλέτας στον ανακριτή.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι φορούσε κράνος και ότι δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χλμ., καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

Ο 33χρονος υποστήριξε ότι ο παππούς πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και σταμάτησε στη μέση - gegonota.news

Ο 33χρονος υποστήριξε ότι ο παππούς πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και σταμάτησε στη μέση - gegonota.news

Επέμεινε πως ο 53χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και σταμάτησε στη μέση του δρόμου, ενώ εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και ανετράπη. Όπως είπε δεν κατάλαβε ότι στην αγκαλιά του είχε το εγγονάκι του. 

Βόλος: «Πεθαίνει το μωρό» - Τι είπε ο οδηγός που το μετέφερε στο νοσοκομείο

Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξε πως είδε έναν πεζό στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου να τρέχει και ξαφνικά στα σταματά, ενώ περνούσαν αυτοκίνητα και να μην επιστρέφει στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το gegonota.news οι δικαστικοί λειτουργοί έδωσαν βάση στο εάν το παιδί ήταν ασφαλισμένο σε καρότσι, ώστε να μην πεταχτεί από τα χέρια του παππού. 

Βόλος: «Μας κατέστρεψε!» - Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε

Ο 33χρονος διέψευσε αυτόπτη μάρτυρα που είπε ότι έκανε προσπέραση και οι δικαστές ζήτησαν το βίντεο από τις κάμερες πριν φτάσει ο οδηγός της μοτοσικλέτας στην οδό Αντωνοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top