Βόλος: «Μας κατέστρεψε!» - Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε

Πώς έγινε η τραγωδία με το νεκρό βρέφος

Βαριά εγκεφαλική κάκωση υπέστη το μωρό μετά το τροχαίο στον Βόλο/ Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του τριών μηνών βρέφους που σκοτώθηκε ακαριαία, όταν παρασύρθηκε μαζί με τον παππού από οδηγό μηχανής στον Βόλο.

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει το βρέφος στον Βόλο

Το κοριτσάκι που εκσφενδόνιστηκε από την αγκαλιά του παππού του, έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα, μερικά μέτρα μακριά και κατέληξε από τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη.

Τροχαίο Βόλος:Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του βρέφους

«Είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», δήλωσε ο χαροκαμένος πατέρας, μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Βόλος: «Ο παππούς πετάχτηκε μπροστά μου»

Η κηδεία του μωρού αναμένεται να γίνει αύριο, Τρίτη.

Βόλος: Πώς έγινε η τραγωδία με το νεκρό βρέφος

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Ιάσονος, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ένας νεαρός, παρέσυρε τον 53χρονο παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του το εγγονάκι του.

Το μόλις τριών μηνών βρέφος τραυματίστηκε θανάσιμα με την πτώση του στο οδόστρωμα, ενώ η μηχανή ανετράπη μαζί με τον οδηγό της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το βρέφος και οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών.

 

Η στιγμή του τροχαίου με το νεκρό βρέφος στον Βόλο / Φωτογραφία Mega

Σύμφωνα με περαστικούς αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μηχανής έκανε ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, την ώρα που ο άνδρας με το βρέφος προσπαθούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Υποστηρίζει ότι ο 53χρονος πετάχτηκε στον δρόμο και ότι προσπάθησε να τον αποφύγει, κάνοντας ελιγμούς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top