Βόλος: Το μωρό εκσφενδονίστηκε στον δρόμο και πέθανε ακαριαία

Από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέληξε το τριών μηνών μωρό

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το άτυχο μωρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Βόλο/ Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στον Βόλο, όπου σκοτώθηκε ακαριαία ένα βρέφος τριών μηνών.

Τροχαίο Βόλος:Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του βρέφους

Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 53χρονος παππούς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας στην αγκαλιά του το 3 μηνών εγγονάκι του. Φαίνεται να ακούει τον ήχο της μηχανής που ερχόταν και να κοντοστέκεται για λίγο. Όμως ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τον χτύπησε.

Βόλος: «Ο παππούς πετάχτηκε μπροστά μου»

Μετά τη σύγκρουση, το μωρό έφυγε από την αγκαλιά του παππού και εκσφενδονίστηκε. Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο, προσγειώθηκε με δύναμη στο οδόστρωμα, λίγα μέτρα μακριά, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. 

Περαστικός που ήταν κοντά έτρεξε να το βοηθήσει, όμως ήταν ήδη αργά.

Βόλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού

Ο θάνατος του τριών μηνών βρέφους έχει βυθίσει στο πένθος την πόλη του Βόλου και έχει σοκάρει το πανελλήνιο. 

Το παιδί έφυγε μέσα από τα χέρια του παιδιού του την ώρα που τον παρέσυρε η μηχανή και προσέκρουσε στο οδόστρωμα, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του προήλθε από τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη.

Ο οδηγός αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι ο παππούς «πετάχτηκε» στον δρόμο και ότι ο ίδιος έκανε ελιγμούς με τη μηχανή, προκειμένου να τον αποφύγει και να μην τον χτυπήσει.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top