Βόλος: «Ο παππούς πετάχτηκε μπροστά μου»

Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός μηχανής που σκότωσε το τριών μηνών βρέφος

Στον ανακριτή οδηγήθηκε χθες ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που παρέσυρε 53χρονο, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του το μόλις τριών μηνών εγγονάκι του στην οδό Ιάσονος στον Βόλο

Bόλος: Θρήνος για το 3 μηνών βρέφος που παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής

Ο οδηγός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και μέχρι τότε κρατείται και ίσως μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά. 

Βόλος: Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς ο οδηγός της μηχανής

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μοιραίας μηχανής υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο παππούς πετάχτηκε μπροστά του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία ανετράπη και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. 

Τραγωδία στον Βόλο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών

Ωστόσο υπάρχει μαρτυρία ότι οδηγούσε επικίνδυνα πολύ πριν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ εκείνος βρισκόταν στην άσφαλτο τραυματισμένος, η μηχανή του, χωρίς αναβάτη, κινούταν για άλλα 70 – 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος. 

Βόλος: Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος καθόταν με τη σύζυγό του σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Αντωνοπούλου. Λίγο αργότερα έφτασαν η κόρη, ο γαμπρός και η εγγονή του. Θέλοντας να τους βοηθήσει, διέσχισε την οδό Ιάσονος, πήρε το μωρό χωρίς το καρότσι και προσπάθησε να επιστρέψει στο εστιατόριο, διασχίζοντας την Ιάσονος στο ύψος της Αντωνοπούλου. 

Τότε η μηχανή τον παρέσυρε. Ο 53χρονος βρέθηκε στην άσφαλτο, ενώ το μωρό του έφυγε από τα χέρια και χτύπησε στο κρανίο. Όλα συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του βρέφους, αλλά και της γιαγιάς, η οποία πετάχτηκε στον δρόμο, πήρε αγκαλιά το βρέφος και με διερχόμενο ταξί που σταμάτησε μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο. 

Εκεί οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να κρατήσουν το μωρό ζωντανό, όμως δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. 

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top