Τραγωδία στον Βόλο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών

Το κρατούσε στην αγκαλιά ο παππούς του

Τραγωδία στον Βόλο με νεκρό βρέφος 3 μηνών, το οποίο παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής. Το κρατούσε στην αγκαλιά ο παππούς του, την ώρα που διέσχιζε το δρόμο.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου με το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ένας παππούς στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο, έχοντας στην αγκαλιά του το 3 μηνών εγγονάκι του, παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής μεγάλου κυβισμού, που φέρεται να έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε και το εγγονάκι του έπεσε στο οδόστρωμα βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Έντομοι οι περαστικοί που είδαν το περιστατικό έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο παππούς του παιδιού τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο «Αχιλλοπούλειο». Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται φρουρούμενος και ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top