Bόλος: Θρήνος για το 3 μηνών βρέφος που παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τραγικό δυστύχημα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Βόλος, μετά τον τραγικό θάνατο του 3 μηνών βρέφους σε τροχαίο. Ο παππούς του το κρατούσε στην αγκαλιά του ενώ διέσχιζε τον δρόμο, όταν ένας οδηγός μηχανής τους παρέσυρε.

Τραγωδία στον Βόλο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο. Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν ένας 53χρονος παρασύρθηκε από οδηγό μοτοσικλέτας, την ώρα που διέσχιζε την οδό Ιάσονος, έχοντας στην αγκαλιά του την 3 μηνών εγγονή του. Από τη σύγκρουση, το μωρό έφυγε από τα χέρια του παππού του και προσγειώθηκε στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 53χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά, ανέλαβε να μεταφέρει το μωρό ο ίδιος στο νοσοκομείο με ταξί. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά. Το αγγελούδι ήταν μελανιασμένο, όταν διεκομίσθη στο Αχιλλοπούλειο. Οι γιατροί το διασωληνώσαν και προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, όμως το βρέφος κατέληξε.

Ο 33χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη και οδηγήθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Βόλος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο

Για το τραγικό περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωσε: 

«Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος. Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top