Βόλος: Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Τού επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Βαριά εγκεφαλική κάκωση υπέστη το μωρό μετά το τροχαίο στον Βόλο / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων του Star

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος παρέσυρε στο κέντρο του Βόλου τον παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του το τριών μηνών άτυχο κοριτσάκι.

Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής είχε περάσει την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Βόλος: «Πεθαίνει το μωρό» - Τι είπε ο οδηγός που το μετέφερε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 33χρονος όταν έφθασε στα δικαστήρια του Βόλου εισήλθε από την πίσω πόρτα, ενώ φορούσε μάσκα και είχε δεμένο χέρι με επίδεσμο.

Βόλος: Στον ανακριτή ο μοτοσικλετιστής του μοιραίου τροχαίου με θύμα βρέφος

Στον ανακριτή απολογήθηκε σήμερα ο μοτοσικλετιστής του μοιραίου τροχαίου με θύμα το τριών μηνών βρέφος / thenewspaper.gr

Την Κυριακή ο 33χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υπηρεσίας όπου υποστήριξε πως είδε ξαφνικά μπροστά του τον 54χρονο παππού του βρέφους και φρέναρε. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην άσφαλτο στο σημείο του δυστυχήματος δε βρέθηκαν σημάδια από τις ρόδες της μηχανής που θα καταδείκνυαν κάτι τέτοιο.

Βόλος: «Μας κατέστρεψε!» - Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί σε ανακριτή και εισαγγελία βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες καταστημάτων στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος αλλά και από όλες τις επιχειρήσεις της οδού Ιάσονος, ως τη μοιραία διασταύρωση, προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου και πριν το τροχαίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top