Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυση από πατέρα για πορνογραφία και ξυλοδαρμό

Ξανά στο μικροσκόπιο η δομή  

Νέα καταγγελία έρχεται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου, υπό τη νέα διοίκηση τώρα πια και αφού είχε αποχωρήσει ο πατέρας Αντώνιος. Πριν λίγα 24ωρα, πατέρας ανήλικης που φιλοξενείται στη δομή του Κολωνού, κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες και πορνογραφία σε βάρος του παιδιού του.

Πατήρ Αντώνιος: Αναβλήθηκε η δίκη για κακοποιήσεις ανηλίκων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μήνυση έγινε την Παρασκευή. Μια μέρα πριν ο πατέρας είχε συνάντηση με το παιδί του στη δομή του Κολωνού. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 12χρονη του είπε πως ενώ βρισκόταν σε δομή των Ιωαννίνων, την χτύπησε κοινωνική λειτουργός χωρίς να ξέρει την αφορμή. 

«Ανεβαίνω Γολγοθά»: Ο πατέρας Αντώνιος στο Star λίγο πριν τη δίκη

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της ότι ενώ βρισκόταν στη δομή του Κολωνού ένα αγόρι τη ξεγύμνωσε και την έβγαλε φωτογραφίες,  παρουσία κι άλλων ανηλίκων. 

Τι υποστήριξε ο πατέρας της 12χρονης ότι συνέβησαν εις βάρος της κόρης του στην Κιβωτό του Κόσμου

Τι υποστήριξε ο πατέρας της 12χρονης ότι συνέβησαν εις βάρος της κόρης του στην Κιβωτό του Κόσμου

Πληροφορίες του Star από την Κιβωτό του Κόσμου, αναφέρουν επίσης πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, με τον πατέρα να διεκδικεί τα παιδιά του πίσω με κάθε τρόπο και μέσο, θεωρώντας ότι «η Κιβωτός του πήρε τα παιδιά». 

Κιβωτός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

Και τα δυο παιδιά της οικογένειας βρίσκονται στη δομή με εισαγγελική εντολή από το 2022. Η Κιβωτός έχει ενημερώσει την Εισαγγελία για την συγκεκριμένη υπόθεση και υποστηρίζει ότι δεν ισχύουν τα περιστατικά. Επίσης, μια μέρα πριν την καταγγελία έγινε δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top