«Ανεβαίνω Γολγοθά»: Ο πατέρας Αντώνιος στο Star λίγο πριν τη δίκη

Ξεκινά την Τρίτη η δίκη για τις καταγγελίες για ξυλοδαρμούς στην «Κιβωτό»

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του πατέρα Αντώνιου. Την Τρίτη ξεκινά η δίκη του για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος παιδιών που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Πατήρ Αντώνιος: Το κρυφό δωμάτιο και η κατάθεση της πρεσβυτέρας

Τρία «ανοιχτά μέτωπα» με τη Δικαιοσύνη έχει ο πατέρας Αντώνιος, όπως εξήγησε η Άννα Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star: Πρόκειται για την έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού που είναι σε εξέλιξη, τη δικογραφία για ασέλγεια καθ' έξιν κατά ανηλίκων, και τη δίκη που ξεκινά την Τρίτη για ξυλοδαρμούς, τιμωρίες παιδιών, απομόνωση, μπούλινγκ και κλίμα τρομοκρατίας στις δομές Καλαμάτας, Κολωνού και Βόλου.

Στο εδώλιο μαζί με τον πατέρα Αντώνιο θα καθήσουν άλλοι επτά κατηγορούμενοι ανάμεσά τους πρώην διευθυντές της Κιβωτού και η πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο πατέρας Αντώνιος είναι έτοιμος για το δικαστήριο έχοντας μάρτυρες και τους δικηγόρους του στο πλευρό του. 

«Ανεβαίνω Γολγοθά, η αλήθεια θα ακουστεί»

«Συνεχίζω να ανεβαίνω τον Γολγοθά έως την πλήρη δικαίωση. Ουδέν ψευδέστερον ότι υπήρχαν βιαιοπραγίες στα παιδιά. Οι μάρτυρες θα μιλήσουν. Η αλήθεια θα ακουστεί για άλλη μια φορά» είναι η δήλωσή του στο Star.

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του πατέρα Αντώνιου. Την Τρίτη ξεκινά η δίκη του για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος παιδιών που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό.

  Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top