Πατήρ Αντώνιος: Το κρυφό δωμάτιο και η κατάθεση της πρεσβυτέρας

«Έχω συγχωρήσει τα παιδιά για τα λάθη τους», είπε στην απολογία του

Τα πρώτα λόγια του πατρός Αντωνίου στην απολογία του / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο πατέρας Αντώνιος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μεταδόθηκαν αποκλειστικά, όσα είπε στην απολογία του για τα παιδιά που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση στην Κιβωτό του Κόσμου. 

Κιβωτός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

«Έχω ήδη συγχωρήσει τα παιδιά που με κατηγορούν για τα λάθη τους και για όλα όσα κάποιοι τα έβαλαν να πουν εν αγνοία τους. Ελπίζω πως και τα ίδια τα παιδιά θα κατανοήσουν τι έχουν κάνει και θα μετανοήσουν. Πρώτα για τους εαυτούς τους κι εν συνεχεία για τα υπόλοιπα παιδιά της Κιβωτού, που στην ουσία είδαν τη δεύτερη οικογένειά τους και το σπίτι τους να καταστρέφονται. Εύχομαι όμως κι όλοι αυτοί που τους έχουν υποκινήσει να κατανοήσουν με τη βοήθεια του Θεού τι έχουν προκαλέσει στα παιδιά της Κιβωτού και σε όλη την κοινωνία», φέρεται να είπε στην απολογία του ο πατήρ Αντώνιος. 

Κιβωτός: Τι απαντά ο πατέρας Αντώνιος για τα όσα του αποδίδονται

Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί κατέθεσε η πρεσβυτέρα

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε πως κατέθεσε στην ανακρίτρια και η πρεσβυτέρα. Ο λόγος που κρίθηκε αναγκαία η κατάθεσή του ήταν ότι ο 19χρονος που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση είχε μιλήσει για ένα μυστικό δωμάτιο, όπου κακοποιούσε κάποια από τα παιδιά. 

Εξελίξεις για πατέρα Αντώνιο: Τι λέει για τα 450.000 που βρέθηκαν

Μάλιστα είχε καταθέσει ότι ένα πρωί είχε μπει μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο η πρεσβυτέρα και είχε βρει τον πατέρα Αντώνιο με τον 19χρονο. Τότε, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο ιερέας είχε ταραχτεί, η πρεσβυτέρα όμως παρέμεινε ατάραχη και το μόνο που ρώτησε τον 19χρονο ήταν γιατί ήταν πρωί πρωί μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο. 

Πατήρ Αντώνιος: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την ποινική του δίωξη

Σε ερώτηση του ανακριτή γιατί η πρεσβυτέρα δεν ταράχθηκε με όσα είδε, ο 19χρονος φέρεται να της είχε απαντήσει πως τα ήξερε όλα και πως δεν υπάρχει γάμος ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα Αντώνιο, παρά μόνο μια επαγγελματική σχέση. 

Ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα καλούνται πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Η ανακρίτρια δεν έθεσε πολλά ερωτήματα στην πρεσβυτέρα, ενώ κάλεσε να καταθέσουν και τα παιδιά που είχε επικαλεστεί ως μάρτυρες ο 19χρονος. Όταν τα ρώτησε για το εν λόγο δωμάτιο, κανένα δεν επιβεβαίωσε την ύπαρξή του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top