Εξελίξεις για πατέρα Αντώνιο: Τι λέει για τα 450.000 που βρέθηκαν

Ο επικεφαλής της Κιβωτού και η σύζυγός του ελέγχονται για 3 κακουργήματα

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του πατέρα Αντωνίου.

Ο επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου και η συζυγός του ελέγχονται για τρία κακουργήματα, που αφορούν στα οικονομικά της οργάνωσης.

Ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα καλούνται πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Ο ιερέας συντάσσει τα επιχειρήματά του από το σπίτι ενός φίλου του, στο οποίο φιλοξενείται. Από τη μία έχει εις βάρος του μια ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικα κατά συρροή και από την άλλη θεωρείται ύποπτος με την πρεσβυτέρα για:

Πατήρ Αντώνιος: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την ποινική του δίωξη

1)    Απιστία σε βάρος της Κιβωτού

2)    Υπεξαίρεση

3)    Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα

«Kιβωτός»: Προσδιορίστηκε η δίκη του πατρός Αντωνίου και 7 κατηγορουμένων

Η απιστία, ξεκαθαρίζει το περιβάλλον του, αφορά στην πρεσβυτέρα και κάποιους άλλους από το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο – όπως λένε – δεν ήταν ο πατέρας Αντώνιος.

Όσον αφορά τις 450.000 ευρώ, που βρέθηκαν στη δομή του Κολωνού, ο πατέρας Αντώνιος λέει πως ήταν όλα για να καλυφθούν ανάγκες της δομής και ήταν περασμένα στο λογιστήριο. Αρνείται την υπεξαίρεση και τονίζει πως προήλθαν από δωρεές, οι οποίες είναι όλες καταγεγραμμένες και δηλωμένες με αποδείξεις.

Κιβωτός: «Φως» στις καταγγελίες κατά του πατέρα Αντώνιου

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δομή είχε ετήσιο τζίρο 15 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, η πρεσβυτέρα μόνη της τα παρέδωσε στις αρχές, μαζί με τα κοσμήματά της.

Τέλος, για το σπίτι στην Πωγώγιανη Ηπείρου, το οποίο αγοράστηκε περίπου 170.000 ευρώ, ισχυρίζεται ότι προέκυψε από πώληση άλλου περιουσιακού στοιχείου, που ανήκε στο ζευγάρι. Με τα λεφτά αυτά, όπως ισχυρίζονται, αγοράσαν το σπίτι, απλά η συναλλαγή δεν έγινε διατραπεζικά αλλά με μετρητά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top