Κιβωτός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

Tέσσερις ώρες διήρκησε η απολογία του - Τι υποστήριξε

 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα και εγγύηση 10.000 ευρώ.

Τέσσερις ώρες κράτησε η απολογία του ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας για τις κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται στο πλαίσιο της υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου, νωρίτερα σήμερα. Στη συνέχεια ο ιδρυτής της «Κιβωτού» βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ακολούθησε διάσκεψη, στην οποία αποφασίστηκε η μη προφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους.

Κιβωτός του Κόσμου: Στον ανακριτή ο πατέρας Αντώνιος

O πατέρας Αντώνιος κατά την απολογία του σήμερα προέβαλε τους ισχυρισμούς που είχε προβάλει και κατά την εισαγγελική έρευνα, ότι δηλαδή οι καταγγελίες σε βάρος του είναι «σκόπιμες, ψευδείς και αυτοαναιρούμενες», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας Αντώνιος/ φωτογραφία αρχείου INTIME Δημήτρης Βλάχος

Ο πατέρας Αντώνιος/ φωτογραφία αρχείου INTIME Δημήτρης Βλάχος

Μάλιστα, σήμερα κατέθεσε και η πρεσβυτέρα ως μάρτυρας υπεράσπισης ενώπιον της ανακρίτριας. Τις προηγούμενες μέρες είχαν καταθέσει άλλοι 20 μάρτυρες, ανάμεσά τους και πέντε πρόσωπα που φιλοξενούνται ακόμα σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Κιβωτός: Ο Πατέρας Αντώνιος Απαντά Για Όσα Του Αποδίδονται - Video

Σύμφωνα με την υπεράσπιση, ο 19χρονος είχε πλησιάσει τα πέντε αυτά πρόσωπα και προσπαθούσε να τους πείσει να καταγγείλουν και αυτοί τον ιερέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top