Αγ. Παντελεήμονας:«Μπήκα μπροστά για να σωθούν τα παιδιά και με πυροβόλησε»

Τι είπε η 45χρονη για το φρικτό έγκλημα

Άγιος Παντελεήμονας: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε» - Τι κατέθεσε η 45χρονη / Βίντεο από MEGA

Άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα. Δράστης, ένας  74χρονος Έλληνας που πυροβόλησε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα, μπροστά σε τρία παιδιά.

Άγιος Παντελεήμονας: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έριξε κάτι στο ποτό

Άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα

Αγιος Παντελεήμονας: «Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι» - Μαρτυρία σοκ της γυναίκας του 50χρονου θύματος /  Φωτογραφία Eurokinissi

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας του 50χρονου θύματος που νοησηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς». «Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος» φέρεται να είπε η 45χρονη τραυματίας στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Mega.

Και πρόσθεσε: «Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει "κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια"».

Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε.

Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου!» φώναζε η κόρη του

Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου!»

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τα όσα άκουσε το βράδυ του Σαββάτου. «Στις 02:30 ακούστηκαν πυροβολισμοί. Βγήκε μία κοπέλα στο μπαλκόνι η οποία φώναζε ''βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου"». 

Το ζευγάρι από τη Γεωργία διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δράστη και διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, όπου κρατείται. Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top