Άγιος Παντελεήμονας: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έριξε κάτι στο ποτό

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα τρία παιδιά του ζευγαριού

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο εορτασμός γενεθλίων της 12χρονης κόρης ενός ζευγαριού στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν 74χρονος φίλος της οικογένειας πυροβόλησε και σκότωσε έναν 50χρονο και τραυμάτισε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ζευγάρι με καταγωγή από τη Γεωργία είχε βγει για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης του, όπου ήταν καλεσμένος και ο 74χρονος Έλληνας που ήταν φίλος του ζευγαριού και διέμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί τους.

Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο Μπαγκλαντεσιανός που σκότωσε την Άννα

Λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα, και αφού είχαν γυρίσει στα σπίτια τους μεθυσμένοι, ο 74χρονος πήγε οπλισμένος στο σπίτι του ζευγαριού και ζήτησε τον λόγο καθώς πίστευε πως του είχαν ρίξει κάτι στο ποτό. 

Πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο και τραυμάτισε σοβαρά την 45χρονη σύζυγό του στην ωμοπλάτη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 74χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, ωστόσο φέρεται να μην μπορεί να επικοινωνήσει από το αλκοόλ. 

Κατά τις ίδιες πηγές, στο σπίτι βρισκόταν και η 12χρονη κόρη του ζευγαριού που είχε γενέθλια με άλλα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, Το έγκλημα μάλιστα φέρεται να έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top