Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου!» φώναζε η κόρη του

Απείλησε ότι θα σκότωνε και τα παιδιά - Το χρονικό του εγκλήματος

Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία του 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα από 74χρονο φίλο του, ο οποίος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε μπροστά στην οικογένειά του. 

Ο 74χρονος Έλληνας και το ζευγάρι με καταγωγή από τη Γεωργία είχαν βγει για να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης του ζευγαριού. Ήπιαν και επέστρεψαν όλοι μαζί στην πολυκατοικία όπου διέμεναν. Τότε ο 74χρονος, πιστεύοντας ότι το ζευγάρι του έριξε κάτι στο ποτό και για αυτό ζαλιζόταν, πήρε το όπλο και πήγε στο διαμέρισμα της οικογένειας. 

Άγιος Παντελεήμονας: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έριξε κάτι στο ποτό

Φέρεται μάλιστα να πυροβόλησε στο κεφάλι τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος πέθανε ακαριαία, και στη συνέχεια να απείλησε ακόμα και τα παιδιά της οικογένειας ότι θα τα σκοτώσει. Η 45χρονη μητέρα προσπαθώντας να προστατέψει τον άνδρα της και τα παιδιά της, τράβηξε το όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην ωμοπλάτη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τα όσα άκουσε το βράδυ του Σαββάτου. «Στις 02:30 ακούστηκαν πυροβολισμοί. Βγήκε μία κοπέλα στο μπαλκόνι η οποία φώναζε ''βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου"». 

Ο 74χρονος βρίσκεται στα χέρια των Αρχών ωστόσο αδυνατεί να επικοινωνήσει καθώς βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Άγιος Παντελεήμονας: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Το ζευγάρι φέρεται να έκανε στενή παρέα με τον 74χρονο, ενώ διέμεναν και στην ίδια πολυκατοικία / Eurokinissi

Ο 74χρονος χτύπησε το κουδούνι και άνοιξε πυρ κατά του πατέρα / Eurokinissi
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top