Ένοχη η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα του παιδιού, Μάνου Παρασκάκη

Τι είχε πει ο πατέρας της μικρής Μελίνας στις Αλήθειες με τη Ζήνα για τη δίκη που ήταν σε εξέλιξη / Βίντεο αρχείου (22/09/23)

Ένοχη κρίθηκε στο Εφετείο η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας που είχε «σβήσει» σε επέμβαση για κρεατάκια. Η κατηγορούμενη είχε αθωωθεί πρωτόδικα.

Μικρή Μελίνα: «Έβλεπα το παιδί να πεθαίνει και έκανα τον σταυρό μου;»

Την ενοχή της αναισθησιολόγου για τον θάνατο της Μελίνας Παρασκάκη πριν από οκτώ χρόνια στην Κρήτη μετά από επέμβαση αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο κατά πλειοψηφία. Την ενοχή της είχε προτείνει και η Εισαγγελέας.

Μικρή Μελίνα

Ένοχη κρίθηκε από το Εφετείο η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης της υπέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ της αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά, αυτό του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, σύμφωνα με το neakriti.

«Επιτέλους ακούσαμε τα αυτονόητα. Η αναισθησιολόγος είναι ένοχη», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα: 

Δίκη για τη μικρή Μελίνα: «Δεν έχω δικαίωμα σαν γονιός να το αφήσω»

Η αναισθησιολόγος που βρισκόταν στην επέμβαση της μικρής Μελίνας, κατηγορήθηκε για τον θάνατό της. Βάσει της εισαγγελικής έρευνας, δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο της μετεγχειρητικής διαδικασίας ως προς την αντιμετώπιση της σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης που παρουσίασε το κοριτσάκι με επιμένοντα βρογχόσπασμο, υπόταση και βραδυκαρδία.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top