Μικρή Μελίνα: «Έβλεπα το παιδί να πεθαίνει και έκανα τον σταυρό μου;»

Τι υποστήριξε η αναισθησιολόγος στην απολογία της

Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης, σε μια κατάθεση ψυχής στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα / Βίντεο αρχείου

Απολογήθηκε σήμερα στο Εφετείο στην Κρήτη η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη. «Καθόμουν και έβλεπα το παιδί να πεθαίνει και έκανα τον σταυρό μου;», είπε στην απολογία της.

Αποζημίωση 500.000 ευρώ για ψυχική οδύνη στην οικογένεια της μικρής Μελίνας

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας που «έσβησε» στο Βενιζέλειο μετά από επέμβαση για κρεατάκια. Η υπόθεση αναβιώνει στο Εφετείο, όπου εκδικάζεται εκ νέου η αναισθησιολόγος η οποία είχε αθωωθεί πρωτοδίκως, ενώ στον δεύτερο βαθμό είχε κλείσει η υπόθεση για διαδικαστικά ζητήματα.

«Εμένα πέθανε το παιδί μου» - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μελίνας

«Θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Το παιδί δεν έμεινε δευτερόλεπτο χωρίς να λαμβάνει επαρκή οξυγόνωση. Τι πιστεύετε ότι έκανα; Θεέ μου βοήθα; Ή καθόμουν και έβλεπα το παιδί να πεθαίνει και έκανα το σταυρό μου;», είπε στην απολογία της, σύμφωνα με το neakriti.gr.

4χρονη Μελίνα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αιτία θανάτου του παιδιού: «Δεν μπορεί όλοι οι άλλοι γιατροί να λένε ψέματα για να με υποστηρίξουν. Το παιδί είχε και τα τρία συμπτώματα. Βρογχοσπασμό, βραδυκαρδία και υπόταση που δείχνουν ξεκάθαρα αναφυλακτικό σοκ». 

Η αναισθησιολόγος του Βενιζελείου κατηγορείται ότι δεν τήρησε το πρωτόκολλο αφύπνισης και της αλλεργικής αντίδρασης που εμφάνισε η μικρή Μελίνα μετά το χειρορυγείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top