«Εμένα πέθανε το παιδί μου» - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μελίνας

Η αναισθησιολόγος ξανά στο εδώλιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη που έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια, τον Δεκέμβριο του 2015.

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Μελίνας: «Γιορτάζω τον θάνατό της»

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκηθεί από τον αντιεισαγγελέα και η υπόθεση θα εκδικαστεί και πάλι στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Ο πατέρας της τετράχρονης Μελίνας που όλα αυτά τα χρόνια δίνει τον δικό του αγώνα για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού του, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, ήταν κάτι που περίμενε να γίνει και περίμενε καρτερικά την απόφαση των δικαστών.

Μικρή Μελίνα

Ωστόσο, «ξέσπασε» κατά του δικηγόρου της κατηγορούμενης αναισθησιολόγου, ο οποίος ισχυρίστηκε στην εκπομπή ότι η κατηγορούμενη θα ταλαιπωρηθεί ξανά με μια νέα δίκη, πίσω από την οποία κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες.

Η τοποθέτηση αυτή πυροδότησε την οργή του κ. Παρασκάκη: «Ουδέποτε σαν οικογένεια ή οι δικηγόροι μου μπλέξαμε εμείς αυτό το όνομα ούτε πολιτικοποιήσαμε την υπόθεση. Εμείς ξέρουμε από τι έχει πεθάνει το παιδί, όμως δε μας το έχουν απαντήσει ακόμη. Όταν πήγαμε το παιδί στο νοσοκομείο δεν ξέραμε ποιος είναι ο αναισθησιολόγος. Ας αφήσει αυτή την καραμέλα η άλλη πλευρά, εμείς δεν πολιτικοποιήσαμε ποτέ την υπόθεση. Μήπως οι ίδιοι το κάνουν για να τη λυπηθούν;», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

Εγώ έχω χάσει το παιδί μου, που ήταν υγιέστατο. Εμείς δεν έχουμε ταλαιπωρηθεί; Δε με ενδιαφέρει αν ταλαιπωρήθηκε αυτή. Εμένα έχει πεθάνει το παιδί μου.

Θάνατος μικρής Μελίνας

Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτόδικο δικαστήριο η κατηγορούμενη αναισθησιολόγος είχε αθωωθεί, όμως πριν ξεκινήσει η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, το Τριμελές Εφετείο έκανε δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης της κατηγορούμενης αναισθησιολόγου, με την οποία ζητούσαν να απορριφθεί η έφεση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας κατά της αθωωτικής απόφασης, λέγοντας πως η έφεση δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Το δικαστήριο την έκανε δεκτή και η υπόθεση έκλεισε, κάτι που τότε είχε προκαλέσει σοκ στην οικογένεια της Μελίνας. Όμως την ίδια μέρα υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου και η απόφαση αναίρεσης έγινε δεκτή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top