Φρίκη στον Βόλο: Είχε φυλακισμένες επί δύο χρόνια 22χρονη και το παιδί τους

Της είχε απαγορεύσει να βγαίνει και στην αυλή- Την κακοποιούσε καθημερινά

Ο εφιάλτης της 22χρονης μητέρας και της δυόμιση ετών κόρη της από τον 28χρονο σύζυγό της/ ρεπορτάζ Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μία 22χρονη μητέρα στον Βόλο, καθώς ο 28χρονος σύζυγός της την κρατούσε έγκλειστη μαζί με το παιδί τους και την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση. 

Η φρίκη που ζούσε η κοπέλα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21/9, όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού, σύμφωνα με το “TheNewspaper.gr”.

Σε επίμονα χτυπήματά τους στην πόρτα, ο 28χρονος άνοιξε και προσπάθησε να διαφύγει, με τους περιοίκους να τον ακινητοποιούν, ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε σύλληψή του.

Όπως αποκαλύφθηκε, εκείνο το βράδυ ο 28χρονος μετά από κρεσέντο βιαιοπραγίας, έπιασε την νεαρή από τον λαιμό και αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει, ενώ σε μετέπειτα εξέταση της γυναίκας εντοπίστηκαν πράγματι σημάδια στραγγαλισμού.

 

Ο 28χρονος που κατηγορείται για  παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη/ μεσημεριανό δελτίο Star

Ο 28χρονος που κατηγορείται για  παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη/ μεσημεριανό δελτίο Star

Το μαρτύριο της νεαρής μητέρας επί δύο χρόνια

Το ζευγάρι αλβανικής καταγωγής παντρεύτηκε στην Αλβανία όταν η κοπέλα ήταν μόλις 18 ετών, σε έναν γάμο «αναγκαστικό». Περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Το 2021, ο 28χρονος μετοίκησε με τη γυναίκα του και το μωρό στην Ελλάδα, σε περιοχή λίγο έξω από τον Βόλο, όπου εργαζόταν ως οικοδόμος.

Στην ανατριχιαστική της κατάθεση, η 22χρονη φέρεται να υποστήριξε πως ο άντρας της τη χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε τις προάλλες. 

Ο άνδρας φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη και πλήρως απομονωμένη την 22χρονη και το μωρό τους, με το παιδάκι να μην έχει καν επισκεφθεί ποτέ γιατρό.

Βόλος: Της απαγόρευε να βγαίνει ακόμα και στην αυλή του σπιτιού

Η κοπέλα, η οποία δεν είχε στην πόλη κανέναν δικό της ή γνωστό άνθρωπο, έμεινε εντελώς αποκομμένη. Δεν έμαθε ποτέ ελληνικά, αφού ο 28χρονος δεν την άφηνε να έρθει σε επαφή με κανέναν. Στα δύο χρόνια του εγκλεισμού της, τους πέντε τελευταίους μήνες δεν είδε ούτε το φως του ήλιου, καθώς της απαγόρευε να βγαίνει ακόμη και στην αυλή του σπιτιού.

To ρεπορτάζ του Mega στο σπίτι όπου ζούσε τη φρίκη η 22χρονη με την κόρη της

Μάλιστα, την απειλούσε πως θα πάει ο ίδιος στην Αλβανία να σκοτώσει τους γονείς της, αν εκείνη αποκάλυπτε όσα περνάει ή επιχειρούσε να φύγει.

Ο εφιάλτης που έζησε η 22χρονη έλαβε τέλος όταν το περιστατικό έφτασε στα χέρια των αρχών, και μετά τη σύλληψη του άνδρα η ίδια μεταφέρθηκε μαζί με το παιδάκι της σε προστατευόμενο χώρο, ώστε να βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο 28χρονος βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη.
Ο ίδιος οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, όπου ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 26/9.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top