Αλόννησος: 15χρονος έπεσε από θαλάσσιο φουσκωτό παιχνίδι τεσσάρων μέτρων

Τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε θαλάσσιο πάρκο

Ένας 15χρονος τραυματίστηκε στην Αλόννησο, χθες, όταν έπεσε απότομα από φουσκωτό παιχνίδι και κατέληξε από μεγάλο ύψος στη θάλασσα.

Ο ανήλικος ελληνικής καταγωγής τραυματίστηκε στα εσωτερικά όργανα. Έκανε αιμοπτύσεις και διακομίστηκε με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού στον Βόλο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews.gr, το παιδί έπαιζε με άλλα παιδιά σε θαλάσσιo πάρκο, που έχει εγκατασταθεί τρία μέτρα από την ακτή. Kάποια στιγμή ανέβηκε στο φουσκωτό παγόβουνο και πριν μπει στην τσουλήθρα για να καταλήξει στη θάλασσα, φέρεται να έπεσε άτσαλα με το στήθος στο νερό και με τη δύναμη που ανέπτυξε από το μεγάλο ύψος τραυματίστηκε στα εσωτερικά όργανα.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, σχηματίζεται δικογραφία κατά του υπεύθυνου της εγκατάστασης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον τραυματισμό του 15χρονου

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, για τραυματισμό 15χρονου ημεδαπού, μετά από πτώση του από πνευστό θαλάσσιο παιχνίδι, σε θαλάσσια παιδική χαρά.

Ο 15χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Βόλου, προκειμένου να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο».

Διενεργείται προανάκριση από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top